Nye Volkswagen Passat stasjonsvogn

Volkswagen Passat stasjonsvogn En av verdens mest populære stasjonsvognmodeller gjøres nå klar for Norge. Nye Volkswagen Passat stasjonsvogn ruller ut til de første norske kjøperne i høst. På verdensbasis er Volkswagen Passat stasjonsvogn solgt i over 4,3 millioner eksemplarer. 
Nå er den populære familiebilen kledd opp i Volkswagen Passats nye design, og utstyrt med ett av klassens største bagasjerom på hele 603 liter.  Volkswagen Passat stasjonsvogn leveres med Climatic klimaanlegg, takreling , elektronisk parkeringsbrems med bakkestartassistent, seks kollisjonsputer og antiskrenssystemet ESP som standard i Norge. Den nye utgaven lanseres i Norge i månedsskiftet september/oktober.

Volkswagen Passat-familiens nye v-formede grill i krom, de markerte sidelinjene, kurvede vinduslinjer og de umiskjennelige LED-baklyktene, gir Volkswagen Passat stasjonsvogn en atletisk og elegant profil. Samtidig har det nye designet gitt stasjonsvognutgaven et kraftfullt og sporty utrykk. Til tross for at den virker lavere og derfor også mer dynamisk enn forgjengeren, er nye Volkswagen Passat stasjonsvogn 1,9 centimeter høyere. I tillegg har den vokst 9,2 centimeter i lengden og 7,4 centimeter i bredden, noe som gir betydelig bedre plass for både bagasje og passasjerer.

Volkswagen Passat stasjonsvogn

Siste generasjon Volkswagen Passat stasjonsvogn leveres i fire ulike utstyrsversjoner; Trendline, Comfortline, Sportline og Highline. Blant det nye ekstrautstyret introduseres nå automatisk nivåregulering, bluetooth kommunikasjonssystem for mobiltelefoner, DVD basert navigasjonssystem og adaptive bi-xenon frontlykter med dynamiske kurvelys.

Nye Volkswagen Passat stasjonsvogn leveres med totalt åtte motoralternativer, hvorav sju av dem er nye. De fem bensinmotorene varierer fra 102 HK PS til den råsterke 3,2 liter V6 FSI-motoren som yter 250 villige HK. De tre TDI dieselmotorene er alle nye i Volkswagen Passat programmet og varierer fra 105 HK til 170 HK.
 

Pressemelding: MøllerGruppen  
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.