NYE C3 - Visiodrive

NYE C3 - VisiodriveDen er pen. Den er ung. Den er intelligent. Citroën lanserer sin nye C3. Når den nye C3 introduseres på markedet i november 2009, har den et ambisiøst mål : erstatte en bestselger som er solgt i mer enn 2 millioner eksemplarer.

« Denne fornyelsen er svært viktig for Citroën og vi bestreber oss på å gå enda lenger med hensyn til markedsandel, både når det gjelder salg til privatpersoner og firmakunder », sier Frédéric Banzet, Citroëns nye administrerende direktør.
Løsningen som ble valgt : ta det beste fra den nåværende C3 og gjøre den enda bedre.

Den nye C3 har alle muligheter til å lykkes: moderne design, høyt kvalitetsnivå og en smart oppbygning med plassforhold som setter standarder i segmentet samtidig som den er en av de mest kompakte bilene på markedet. Den nye C3 tilbyr velvære i kupeen og bilen har fremragende kjøreegenskaper, både ved kjøring i bykjernen og på landeveien. Med disse egenskapene kan den nye C3 fylle rollen både som familiebil og firmabil.

Men den nye C3 tilbyr mer. Takket være en ny frontrute, Zenith, er den helt spesiell. Både sikten og lyset for de som er i bilen gjør kjøreturen svært sikker og behagelig. « Citroën åpner med sin nye C3 et nytt vindu mot verden. En verden der nye bilgleder og følelser kommer i tillegg til fornuft og ansvar », sier Vincent Besson, Citroëns produkt- og markedsdirektør.

C3 blir produsert i Frankrike ved fabrikkene i Aulnay og Poissy. Kvalitet er tilstede i alle ledd, fra tegnebrettet til ferdig industriprodukt. For å garantere en optimal driftssikkerhet og avdekke eventuelle ufullkommenheter, vil testbiler ha tilbakelagt mer enn 2 millioner kilometer før den nye C3 lanseres på markedet.


EN HELT EGEN OG TYDELIG KARAKTER
NYE C3 - VisiodriveDen nye C3 har beholdt genene som gir den runde og beskyttende formen, samtidig som de lange, flytende linjene gjør at bilen fremstår som dynamisk. Dynamisk, men ikke aggressiv. Den nye C3 har en moderne og spesiell design. Innvendig er bilen kledd i kvalitetsmaterialer av beste sort. Dashbordet er støpt i én del og med materialer av høyeste kvalitet. Et bånd i grå sateng eller børstet aluminium går langsetter dashbordet, og sammen med elegante detaljer i krom, gir det raffinement til interiøret. Hver detalj er nøye gjennomtenkt, hvilket dashbordets robuste design er et bevis på.

EN INTELLIGENT OPPBYGNING
Den nye C3 er blant de mest kompakte i sitt segment. Med 3,94 meter lengde, 1,71 meter bredde og 10,2 meter vendediameter, har C3 de mest perfekte dimensjonene for kjøring i bykjernen. At bilen er kompakt, går ikke på bekostning av plassen i kupeen. Dette gjør at C3 fungerer like godt både som familiebil og som firmabil. Bagasjeromsvolumet er på 300 liter og det finnes en rekke oppbevaringsrom ; i konsollen, i armlenene, hanske rom osv. Man sitter i en forhøyet stilling, hvilket gir god oversikt over veien, og smarte løsninger for interiøret gir god benplass.

Den nye C3 tilbyr mer, samtidig som den forblir kompakt.

NYE C3 - Visiodrive

EN NY KJØREOPPLEVELSE
Frontruten Zenith gir en ny opplevelse og er en teknologisk nyvinning. Med den eksepsjonelle lengden, øker synsvinkelen for fører og passasjer foran med hele 80 grader i høyden. I tillegg er sidestolpene smale slik at alle i bilen får et flott utsyn. Som en verdensnyhet har ruten en myk overgang mellom sterk solskjerming for passasjerene foran og den klare utsikten fremover. Modellen har den største frontruten og det minste taket i markedet, alt for å gi bedre sikt og bedre lys, som igjen øker sikkerheten og kjøregleden. Den nye C3 drar fordel av all Citroëns ekspertise når det gjelder komfort. Bilen er godt isolert mot støy og vibrasjoner, og modellen tilbyr virkelig velvæ re i kupeen. I den nye C3 er man i høyeste grad « tilkoblet ». Den er utstyrt med audiosystemet RD4 mp3, USB-boks (USB kontakt + jack, som er kompatibel med iPod, handsfri Bluetooth®) samt navigasjonssystemet MyWay.

 I tillegg kan C3 utstyres med et helt nytt audiosystem, Hifi System®, som gjør at passasjerene får følelsen av å sitte i en konsertsal. Systemet har ikke bare eksepsjonelt god lyd, men også en konkurransedyktig pris.

DYNAMISKE OG ØKONOMISKE KJØREEGENSKAPER
Den nye C3 vil gjøre mange sjalu....på grunn av sine dynamiske kjøreegenskaper og for å ha beholdt sin
stil uten å øke vekten. Modellen kjennetegnes av høy komfort og god plass.

C3 er aerodynamisk og luftmotstandskoeffisiente (CX) er 0,30. Med motoren HDi 90 og partikkelfilter slipper den ut bare 99 gram CO2 per km. Denne mestringen av forbru ket fortsetter i 2011 med introduksjonen av andre generasjons Stop & Startsystem. Koblet til en elektronisk girkasse med 5 eller 6 gir, vil dieselversjoner med motoren 95 HK slippe ut bare 90 gram CO 2 per km. En ny generasjon bensinmotor med 3 sylindre slipper ut mindre enn 100 gram CO2 per km.

Kilde: CITROËN NORGE AS

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.