Ny Skoda Fabia- storbil i kompaktklassen

Ny Skoda Fabia- storbil i kompaktklassenSkoda viser nå de første bildene av den nye Skoda Fabia. Den nye utgaven vises for publikum for første gang om tre måneder under den internasjonale bilutstillingen i Genève. Første generasjon Skoda Fabia er solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer. Bilen er dermed en av de mest populære i kompaktklassen.

                                                       Mer... 


Ikke minst skyldes dette at Fabia er en av bilene i klassen med størst innvendig plass. Og nå blir kompaktbilen enda større. Lengden på den nye Skoda Fabia er så vidt under fire meter, 3992 millimeter. Bilen er 1642 millimeter bred og 1498 høy. Bagasjerommet rommer 300 liter, og når baksetet slås ned har kompaktbilen plass til hele 1 163 liter bagasje.

Forrige versjon av Skoda Fabia er en uhyre sikker bil, i den nye utgaven er sikkerheten ytterligere forbedret, blant annet med flere kollisjonsputer og ekstra barnesikring.

Ny Skoda Fabia- storbil i kompaktklassenSkoda Fabias tradisjon for gode kjøreegenskaper og avanserte tekniske løsninger er selvsagt videreført i den nye modellen. Bilen tilbys med hele syv ulike motoralternativer, fire bensinmotorer og tre dieselmotorer. Valgmulighetene spenner fra en uhyre nøysom tresylindret motor på 1,2 liter til mer kraftfulle alternativer på 1,6 liter (bensin) eller 1,9 liter (diesel).

Kilde: pressemedling MøllerGruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.