Siste nytt

Ny Ford Transit Custom

Nye Ford Transit Custom får sin globale lansering på nyttekjøretøyutstillingen i Birmingham, med helt nytt nivå innen funksjonalitet, eleganse og sjåførappell i klassen for 1-tonns nyttekjøretøy.

Transit Custom er en helt ny generasjon 1-tonns varebiler, og markerer et viktig steg i Fords forpliktelse om å fornye hele sitt nyttekjøretøyprogram innen 2014.

Med dristig ny design, personbilinspirert interiør og fremragende dynamiske kjøreegenskaper tar Transit Custom mål av seg til å ta en større del av dette markedet med en bredere appell til profesjonelle håndverkere og mindre næringsvirksomheter.

Den nye modellen har ikke gitt slipp på noen av de legendariske sterke Transit-egenskapene og verdiene, der klasseledende lastekapasitet er kombinert med imponerende styrke og slitestyrke og attraktive eierkostnader blant annet som følge av klassens beste drivstofføkonomi.

- Transit Custom er et fullstendig nytt 1-tonns kjøretøy fra Ford, sier Stephen Odell, styreformann og adm. direktør for Ford of Europe. - Dette er en elegant og moderne varebil som kundene vil være stolt over å ha parkert utenfor sin virksomhet, samtidig som den har de profesjonelle egenskapene som man forventer av en Transit.

- Lanseringen av denne nye serien markerer starten på en omfattende endring av Fords globale nyttekjøretøyserie. Med flere nye modeller som står klar for lansering i de kommende månedene vil 2012 bli et spennende år for vår nyttekjøretøyvirksomhet.

Med en full serie av varebiler og kombimodeller vil nye Transit Custom komme i salg i Europa og andre globale markeder senere i 2012.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Fartsbøter

Fartsbøter

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.