Audi RS6: Råskinn mot nye høyder

Audi RS6: Råskinn mot nye høyderHva sier du til en bil med 580 Hk som tar deg fra 0 til 100 km/t på 4,6 sekunder, og som samtidig har plass til hele familien og feriebagasjen? Denne bilen kommer til våren og heter Audi RS6.

                                                                          Mer... 

På den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt viser Audi i disse dager den kommende versjonen av Audi RS6. Den tar bilmerkets RS-serie til helt nye høyder. Siden 1993 har RS vært kjennetegnet på ekstremverstingene i Audi-familien: Tydelig slektskap med Audi A6, men tatt forbi Audi S6 i design og kraft og gitt helt ekstreme ytelser.

Den kommende Audi RS6 er enda mer ekstrem enn forgjengeren. Motoren er en V10-motor, som er ytterligere videreutviklet i forhold til søstermotorene som står i Audi S6 og S8. Resultatet er ekstreme krefter og dynamikk, med et dreiemoment på 650 Nm og effekt på 580 Hk. Motoren har FSI innsprøytingsteknologi og to turboladere.

RS-serien kom opprinnelig kun som Avant. Den har senere kommet også i andre versjoner, men Avant-utgaven har vist seg å være den ideelle kombinasjon for Audi RS-entusiaster med familie. Derfor kommer den nye RS6 også først som Avant.

Den nye Audi RS6 skal etter planen komme på markedet i mars neste år.

Kilde: Pressemelding MøllerGruppen

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.