Astra TwinTop fireseters cabrio-coupé

Astra TwinTop fireseters cabrio-coupéAstra med tredelt metalltak forvandles fra cabrio til coupé på 30 sekunder. Opel Astra TwinTop presenteres nå på det norske markedet. Den elegante, fireseters cabrio-coupéen har et tak som foldes sammen og gjemmes ved et knappetrykk.

;                                                               Mer...  

  
Bagasjerommet har plass til 400 liter bagasje når taket er oppe. Når taket er nede, og bilen fungerer som kabriolet, er det plass til 205 liter bagasje.

Det er funksjonen Easy Load, som løfter takelementene 25 cm opp fra gulvet i bagasjerommet, slik at det blir bedre adgang til poser elle bager som ligger bak taket i bagasjerommet. I motsetning til andre kabrioleter med metalltak, er det altså enkelt å håndtere bagasje i bilen når taket er nede.

Astra TwinTop fireseters cabrio-coupéEn annen smart detalj er at man kan åpne og lukke taket mens bilen er i fart, i inntil 30 km/t. Det er praktisk hvis man kjører med taket nede og det plutselig kommer en regnskur. Med et knappetrykk, eller ved å bruke fjernkontrollen, åpnes og lukkes bilen helt automatisk på mindre enn 30 sekunder.

I tillegg til god bagasjeplass, har konstruksjonen av taket gjort det mulig å skape en bil med fine, harmoniske dimensjoner.

God plass til fire voksne

Både design og funksjonalitet hadde topp prioritet under konstruksjonen av bilen. Med en lengde på i underkant av 4,5 meter, er den nesten like stor som en mellomstor kabriolet. Akselavstanden er 2,61 meter. Det gir god plass i kupéen: skulderbredde og benplass er best i klassen. To voksne sitter komfortabelt i baksetet.

De første bilene kommer til Norge i juni og TwinTop kan allerede nå bestilles hos forhandlerne. Prisene er som følger:

1,6 Twinport 105 hestekrefter: 309.700 kroner

1,8 140 hestekrefter: 333.400 kroner

2,0 turbo 170 hestekrefter: 390.400 kroner

Kilde: Pressemelding Opel Norge

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.