Renault Frendzy konsept

Renault Frendzy konseptRenault vise frem sitt nyeste konsept: Renault Frendzy. Etter Dezir, Captur og R-Space utgjør Frendzy det fjerde elementet i Renaults designstrategi inspirert av den menneskelige livssyklus. Innovative teknologiske finesser, som ekstern skjerm til reklame eller meldinger gjør Frendzy til et attraktivt arbeidsverktøy i en travel hverdag.

Konsept SKODA MissionL

Konsept SKODA MissionL Hovedattraksjonen til SKODA på årets internasjonale bilutstilling i Frankfurt, er et designkonsept kalt MissionL. Konseptet ble for første gang vist på Volkswagen Group Premiere Night i Frankfurt 12. september 2011. Nær serieprodusert design, byr denne konseptbilen på et glimt av SKODAs sjette modellinje som vil bli lansert i Europa

Audi A2 concept

Audi A2 conceptAudi A2 concept er en kikk inn i fremtidens elektriske mobilitet. Konseptbilen får sin premiere på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt. Audi A2 concept er 3,8 meter lang, 1,69 meter bred og 1,49 meter høy. Til tross for sine beskjedne proporsjoner utstråler konseptbilen sportslige linjer.

Citroën Tubrik konsept

Citroën Tubrik konseptCitroën Tubrik, er en høyteknologisk "shuttle" i øvre klasse. Dette konseptet er basert på én sentral idé: å reise skal være morsomt. Kom med oss på en felles, intelligent, tilkoblet og miljøvennlig reise. De skal kunne frakte hele ni personer i svært luksuriøse og høyteknologiske omgivelser.

Underkategorier

NyhetsbrevMotta HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Fartsbøter

Fartsbøter

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.