×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

bytte motor

Mer
17 år 6 måneder dager siden #519 av civic1983
bytte motor opprettet av civic1983
Hei
lurte på hva motor passer til civic 83 model. det sitter en 1300cc orginal i bil. har tenkt å bytte motor og sette på en sterkere motor. har hørt om wankel motor. og spørrsmåle er går an å sette en sånn motor og i tilfelle hva må byttes i motorrommet.
Takk for svar
Mer
17 år 6 måneder dager siden #527 av Bilmekanikeren
Besvart av Bilmekanikeren i emne Bytte motor
:shock: Å bytte motorer som ikke hører til i bilen er ikke noe vi vanlige bilmekanikere gjør. Skal du sette inn noe som i utgangspunktet ikke passer i bilen så går det mye tid i å tilpasse selve motorfester og liknende. Når dette er gjort så må ledninger og et eventuelt drivstoffsystem tilpasses. Skal du ha innsprøytingsmotor så er det vanskeligere enn dersom du bruker en enkel forgasser. Bilen skal jo godkjennes etterpå så da får du i tillegg bremser, drivverk og slikt å tenke på. :cry:
Mer
17 år 5 måneder dager siden #534 av civic1983
Besvart av civic1983 i emne hei
Hei
Takk for svar. ja,det blir mye arbeid som du sa.
Mer
16 år 10 måneder dager siden #931 av Raptor
Besvart av Raptor i emne Alt går an...
Vet om en som satte inn en V8 i en eldre Opel Commodoore. Bygget hele bilen om med utveksling, bremsesystem etc. etc. Fikk den godkjent i Tyskland (TUV) Den ble testet en gang på en flystripe. Problemet var at bilen ikke aerodynamisk var bygget for den farten motoren ga og det ble mye luftstøy. Det var som om det hang 10 flagg etter bilen og blafret..Om det smakte..? Bare for entusiasten og at en har mer peil på bil en de fleste. Skal slike biler godkjennes på nytt så koster det mye. Papirmølla og byråkratiet er meget lang. Delene skal være godkjente. Evt. sveisearbeide skal godkjennes og oftest røntgenfotograferes etc. etc. Om det lønner seg - desverre oftest ikke.

Jobber med fly/aviation/displaypilot men bil er ingen unntak..
Moderator: Bilmekanikeren
Tid til å lage siden: 0.112 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.