×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

Automat Scorpio 2.0i DOCH -94.

Mer
18 år 2 måneder dager siden #306 av Carmann
Hei. Prøver her også...
Har Scorpio DOCH 2.0i Automatic 1994mod. 128.000Km. Automatkassen vil ikke gire opp i "D" (Drive). Denne feilen gir utslag på tripptelleren som da går 10 ganger så fort rundt. Det virker som det er noe elektrisk kontakt som kommer og går av seg selv fordi "D" virker når det passer den selv. :?:

Motoren er møkkete, men jeg tør ikke ta motorvask fordi alle koblinger/kontakter er jo helt åpne... :(

Det siste som skjedde nå er at Automatiske kjørelys forsvant og fløyten begynte å fløyte. - tok sikringen til fløyten vekk. Kan dette være en følgefeil?? :shock: [/b][/u]

Carmann.

"Ta livet helt med ro til anfallet går over"
Mer
18 år 2 måneder dager siden #321 av Bilmekanikeren
:) Vanskelig å si hva som kan være problemet med girkassen din men vi får prøve allikevel! Har du sjekket giroljen? Er nivået riktig? Ser nok ut som om det er en elektrisk feil og da spesielt en føler som gir beskjed til styrenheten om turtallet på girkassen eller hastigheten på bilen. Sjekk også om girvelgeren har god kontakt i stikket eller om det kan være kortslutninger mellom stikkene på grunn av fuktighet. I verste fall er det styreenheten til automaten som tuller! At fløyten går hele tiden kan bety at releet til denne henger eller at rattbryteren er aktiv hele tiden! Tror ikke dette har noe med automaten å gjøre! :wink:
Moderator: Bilmekanikeren
Tid til å lage siden: 0.092 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.