×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

Bensinmåler og ujevn tomgang - Passat 2,0 16V 93

Mer
16 år 4 måneder dager siden #1219 av Arnesen
Bensinmålern går rett til himmels når tenninga vris om, dvs den viser alltid full tank. Den går ned til null ved parkering. Leste på et engelsk forum at det gikk an å prøve å koble fra batteriet og la de to batteriledning-endene røre ved hverandre - for så å \"utlade\" kretsene i bilen. Slik var det ihvertfall jeg oversatte det..

Kan dette være noe å prøve på, uten at det skader noenting? Hva kan årsaken ellers være?

Ellers er den litt nøkkete på tomgang og lave gir, mulig den er det på høye også men da merkes det ikke så godt. Noen tips om hva dette kan skyldes, og event hva en kan gjøre med dette?

Alle gode tips mottas med takk, er fersk bileier så dere har mulighet til å øse av deres kunnskap:)
Mer
16 år 4 måneder dager siden #1221 av Bilmekanikeren
:blink: Tankmåler skal normalt være en motstand som er imellom jord og instrumentet. Finner du ledningene til måleren i tanken og tar denne av så skal motstanden være uendelig(brudd) og instrumentet skal da være helt på tomt. Legger du derimot ledningene sammen så skal viseren gå til topps. Med andre ord så er det her snakk om en kortslutning i føler eller i ledninger til denne vil jeg tro. Fusking kan være tennplugghetter, tennpluggledninger, fordelerlokk, rotor eller tennplugger.:silly:
Moderator: Bilmekanikeren
Tid til å lage siden: 0.100 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.