Volkswagen up! til Norge

Nye Volkswagen up! er nå på plass hos forhandlerne, mens forhåndssalget startet allerede i mars. Over 300 har allerede bestilt småbilen som setter en ny standard innen sikkerhet og innovasjon i sin klasse

Nye Volkswagen up! ble presentert for første gang på bilutstillingen i Frankfurt i september i fjor, og en to dørs versjon er lansert i enkelte markeder. Direktør Ulf Tore Hekneby er glad for at ventetiden er over at bilen nå er på plass hos forhandlerne i Norge.
 
- Volkswagen up! setter en ny standard for sikkerhet i denne klassen med 5 stjerner i Euro NCAP, kommer med innovasjonen City Nødbrems som standard som til nå har vært forbeholdt langt større og dyrere biler, og det til priser som vi er svært fornøyd med. I Norge kommer den med fire dører som standard sier han videre. Prisene starter på 123.400 kroner, og det er nok mye av grunnen til at salget er kommet så godt i gang før vi har bilen i Norge sier han.
 
Designerne har vært opptatt av å få mest mulig ut av den innvendige plassen. Hjulene er plassert så langt ut i hjørnene som mulig, og bilen har klassens lengste akselavstand. Det gir stor innvendig plass og gjør den sporty å kjøre. Med større hjul enn konkurrentene, får den et robust og sporty utseende. Bagasjerommet er blant de største i klassen med hele 251 liter.

Bilen kommer i to utstyrsversjoner Take up! og High up!. Begge har samme høye sikkerhetsnivå med front-, hode- og sidekollisjonsputer, ABS, ASR, ESP og City nødbremsfunksjon som standard. Bilen fikk nylig fem stjerner i EuroNCAP kollisjonstester og mottok den prestisjefylte Advances Award fra EuroNCAP for sitt høye sikkerhetsnivå med blant annet City nødbremsfunksjon som standardutstyr. I hastigheter under 30 km/t leser systemet trafikkbildet ti meter foran bilen og bremser hvis det oppdager fare for kollisjon og føreren ikke griper inn.

Toppmodellen High up! fremstår som særdeles velutstyrt i denne klassen med tåkelys foran, skinndetaljer, manuelt klimaanlegg og 15" alufelger. Den har i tillegg oppvarmede seter foran, skinnratt med detaljer i sort pianolakk, kromdetaljer på instrumentene, fjernbetjent sentrallås, elektriske vindusheiser foran, høydejusterbart førersete og variabelt bagasjeromsgulv.

I tillegg til standardutstyret kan man få mye spennende ekstrautstyr, som det bærbare multimediasystemet Maps&More,bluetooth for telefon og musikk, panoramasoltak og sportspakke. High up! vil også senere bli levert med en automatisert girkasse (ASG). Denne girkassen har bakkestartassistent som standardutstyr som hindrer bilen i å rulle bakover når bilen står i "fri".

Priser:
o    Take up! 1,0 60 hk BMT         123.400,-
o    High up! 1,0 60 hk BMT         145.300,-

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Fartsbøter

Fartsbøter

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.