Salget av nye Nissan Navara er i gang

Kategori: Nyheter
Salget av nye Nissan Navara er i gang

Den helt nye Nissan Navara setter ny standard i dette pickup segmentet ved å kombinere det beste fra Nissans lederskap innen crossovere med over 80 års erfaring innen design og produksjon av robuste og smarte pickuper.

Fokus på kjøreegenskaper
Under utviklingen av nye Nissan Navara var hovedfokuset bedre komfort og mer raffinement samtidig som de anerkjente offroad-egenskapene, holdbarheten og lastekapasiteten ble opprettholdt. Nye Nissan Navara Double Cab har ved hjelp av et helt nyutviklet 5-link springfjærbasert bakhjulsoppheng, fått personbilkarakter hva gjelder kjøreegenskaper. Og det uten at det går på bekostning av de anerkjente terrengegenskapene. Modellen er også 20 kg lettere enn den forrige bladfjærversjonen. King Cab har en oppdatert versjon av bladfjærversjonen som ble brukt i forrige generasjon Navara. Slik kundene vil forvente, er nye Navara like kapabel på som utenfor veien. Firehjulsdriften bygger på forrige versjon og leverer solid trekkraft under røffe kjøreforhold.

 

Teknologi
I et segment som tradisjonelt sett har vært senere ute med å tilpasse seg de nyeste komfort- og sikkerhetsfunksjonene, setter denne pickupen ny standard for rimelig teknologi i bilen. Around View Monitor (AVM) og nødbremsing (FEB) er unikt på pickup-markedet. Electronic Limited Slip Differential (eLSD) er helt nytt på Navara, og er utviklet for å gi  tryggere og mer stabil kjøring. Andre sikkerhetsfunksjoner og praktiske egenskaper inkluderer cruisekontroll, Hill Descent Control (HDC), Hill Start Assist (HSA), nøkkelfri inngang, ryggekamera og parkeringssensorer.  

 

Design: Crossover-stil møter praktisk funksjonalitet
Nissan Navara er designet og produsert på Nissans anlegg i Barcelona og tilpasset det europeiske markedet. Navara King Cab og Double Cab er designet for å levere en solid, men allikevel sportslig stil. Nissans pasjon for dristig design, høy kvalitet og god funsksjonalitet er også vektlagt i utviklingen av den nye modellen. 

 

Motorer og girkasser
Den nyeste generasjonen vil lanseres med valget mellom tohjuls- eller firehjulsdrift, og valget mellom en standard 6-trinns manuell girkasse eller 7-trinns automatgirkasse.

Navara sin nye 2,3 liters dCi-motor er opptil 24 % mer effektiv enn forrige generasjon med klasseledende drivstofføkonomi. Motoren er tilgjengelig i to versjoner –  160 hk og 190 hk – og for første gang i dette segmentet leveres det nå en motor med twin turbo. Takket være forbedret drivstofforbruk vil eierne dra nytte av lavere driftskostnader og reduserte CO2-utslipp.

 

Utstyrsnivåer & priser
Nye Nissan Navara har fire ulike utstyrsnivåer: Visia, Acenta, N-Connecta og Tekna. Modellen tilbyr en høy grad av standardutstyr: syv kollisjonsputer inkludert gardinkollisjonsputer og kollisjonspute for førerens knær, elektronisk differensialsperre og en lang rekke elektroniske hjelpefunksjoner som bakkestartassistanse. I tillegg har alle utstyrsmodeller 6-veis justerbart førersete, elektriske vinduheiser, oppvarmede forseter, nedfellbare bakseter (King Cab), nedfellbar setebenk (Double Cab), Isofix, fjernstyrt sentrallås, festekroker osv.

 

Nye Nissan Navara har offisiell lansering i februar.

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.