Opel viser en smak av nye Astra

Kategori: Nyheter
Når sjefen for Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann, avduker helt nye Opel Astra på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt i september, er den 11. generasjon kompaktbil fra Opel - en historie som strekker seg over nesten 80 år.

Inntil videre har han bare en kamuflert prototype å vise frem, men Dr. Neumann lover at nye Astra vil by på et «fantastisk design», effektive drivlinjer og en stor mengde innovasjoner.


Fra blanke ark: Opel-sjefen har selv satt klare prioriteter for den nyeste generasjonen av Opels kompaktbil. Utviklingen av Astra startet med blanke ark, og resultatet er en bil som er mer effektiv på alle måter. Plassen er bedre utnyttet, så selv om nye Opel Astra er mindre på utsiden, er plassen innvendig betydelig større for både fører og passasjerer.


Ingeniørene hos Opel har også redusert vekten betydelig. Dette sørger for at nye Astra byr på enda mer kjøreglede og bidrar selvsagt også til å redusere forbruket av drivstoff.


Opel står oppe i en offensiv introduksjon av nye drivlinjer, og nye Astra lanseres utelukkende med siste generasjon motorer under panseret.

Løfter standarden: 24 millioner eksemplarer av Kadett og Astra har rullet av produksjonsbåndet så langt. Kompaktbilene har alltid vært bærende i Opels portefølje.

 

- Hver eneste generasjon av Kadett bidro til å gjøre personlig mobilitet oppnåelig for millioner av mennesker over her verden, flere generasjoner av Astra har tatt med seg innovativ teknologi fra større biler inn i kompaktklassen. Hver generasjon har løftet standarden for sikkerhet, komfort og effektivitet. I tillegg til mye annet blir Astra den første Opel-modellen som blir introdusert med Opel OnStar, en unik service som står klar til å hjelpe og redde deg 24 timer i døgnet, 365 dager i året, sier Dr. Neumann.

Kilde: Opel

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.