Nye Passat stasjonsvogn - endelig i salg

Kategori: Nyheter
endelig i salgEndelig er den her; 6. generasjon Volkswagen Passat stasjonsvogn er nå i salg i Norge.Etter massiv omtale, stor interesse fra kunder og et rekordartet salg av sedanutgaven, er forhåndssalget av nye Volkswagen Passat stasjonsvogn endelig i gang her i landet.


Kvalitet, design, utstyrsnivå og pris har gjort stasjonsvognutgaven til en av verdens mest populære bilmodeller som så langt er solgt i over 4,3 millioner eksemplarer verden over. Det er disse egenskapene som nå skal selge nye Volkswagen Passat stasjonsvogn i Norge.
- Vi er svært stolt over den nye Volkswagen Passat stasjonsvogn. Den klarer å levere kombinasjonen av kvalitet, design og et høyt utstyrsnivå til meget gunstige priser, noe vi vet nordmenn setter stor pris på. På fire måneder har sedan-utgaven blitt solgt i mer enn 1000 eksemplarer, og med stasjonsvogn-utgaven i salg kan dette ta helt av. Det blir en meget spennende høst for Volkswagen i Norge, sier Terje Male, direktør for Volkswagen personbiler hos importøren Harald A. Møller AS.


Volkswagen Passat-familiens nye v-formede grill i krom, de markerte sidelinjene, kurvede vinduslinjer og de umiskjennelige LED-baklyktene, gir nye Volkswagen Passat stasjonsvogn en atletisk og elegant profil. Samtidig har designet gitt stasjonsvognutgaven et mer kraftfullt og sporty uttrykk. Til tross for at den virker lavere og derfor mer dynamisk enn forgjengeren, er nye Volkswagen Passat stasjonsvogn 1,9 centimeter høyere. I tillegg har den vokst 9,2 centimeter i lengden og 7,4 centimeter i bredden, noe som gir betydelig bedre plass for både bagasje og passasjerer. Stasjonsvognutgaven kan skilte med ett av klassens største bagasjerom på hele 603 liter og har en maksimal lastekapasitet på 1.731 liter.

Når det gjelder utstyrsnivå, leveres nye Volkswagen Passat stasjonsvogn med Climatic klimaanlegg, takreling, elektronisk parkeringsbrems med auto-hold bakkestartsassistent, seks kollisjonsputer og antiskrenssystemet ESP som standard i Norge.
Som sedan-utgaven, fåes Volkswagen Passat stasjonsvogn i fire utgaver med ulikt utstyrsnivå: Trendline, Comfortline, Sportline og Highline, i tillegg kan Volkswagen Passat-kjøperne nyte godt av en lang rekke avansert ekstrautstyr.

Totalt leveres nye Volkswagen Passat stasjonsvogn med åtte motoralternativer hvorav syv av de er nye. De fem bensinmotorene varierer fra 1,6 liter 102 HK til den råsterke 3,2 liter V6 FSI-motoren som yter hele 250 HK. De tre TDI dieselmotorene er alle nye i Volkswagen Passat programmet og varierer fra 105 HK til 170 HK.

Prisen på nye Volkswagen Passat stasjonsvogn er noe av det som vil glede norske kjøpere. Med en pris på 266.880 kroner (1,6 l/102 HK) for rimeligste bensinalternativ og 314.370 kroner (1,9 TDI/ 105 HK) for rimeligste dieselalternativ, fremstår nye Volkswagen Passat stasjonsvogn som en av markedets mest attraktive bilmodeller.

Kilde: Volkswagen pressemelding
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.