Ny utgave av ungdomsbilen bB

Kategori: Nyheter
Ny utgave av ungdomsbilen bBToyota presenterer i disse dager en helt ny utgave av ungdomsbilen bB, kassevogna som har blitt en kjempesuksess på hjemmemarkedet i Japan. bB ble lansert første gang i 2000, som en induvidualist-bil for de unge og frekke.

Den har skapt sin egen klasse i Japan, der stylede bB-er er å se overalt. Den har vært med på å skape en ny ungdomskultur  - som har spredt seg også til USA, der ungdomsmerket Scion har en tilsvarende modell.

Ny utgave av ungdomsbilen bBbB er firkantet i fasongen, men er utstyrt med store spoilere og sideskjørt. Den er rommelig og meget fleksibelt innredet - og den kan leveres med alt tenkelig ekstrautstyr - ikke minst svære musikkanlegg. Nye bB er rettet mot mennesker som har musikk som livsstil, som vil være omgitt av lyd overalt hvor de oppholder seg, fastslår Toyota i sin pressemelding. bB er utstyrt med det siste innenfor akustisk teknologi, og den har nye forseter som kan slås ned og gi litt ekstra privatliv. Det er en viktig detalj for unge japanere som ofte må ha sine stevnemøter i bilen.
- Nye bB byr på en følelse av lys og avslapning, med et kreativt utformet interiør. Det er lysdioder rundt i bilen, som skal understreke denne atmosfæren - 11 av dem til sammen.

Rent teknisk leveres bB med 1,5 eller 1,3-liters bensinmotor, den har enten forhjulsdrift eller firehjulsdrift. At utslippet av skadelige stoffer er redusert med 75 % i forhold til tidligere utgaver betyr kanskje ikke så mye for de som kjøper bB hos Netz-forhandlerne i Japan.

Kilde: Pressemelding Toyota Norge AS

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]
 
   

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.