Ny SKODA Fabia

Kategori: Nyheter
Nå i januar kommer nye SKODA Fabia til Norge, og bilen har oppnådd beste score i sikkerhetstesten Euro NCAP.

SKODA har høy fokus på sikkerhet, og alle modellene som er lansert de siste årene har oppnådd 5 stjerner i Euro NCAP. Det betyr at alle dagens SKODA-modeller har oppnådd beste score, som er 5 stjerner. Også nye SKODA Fabia ble belønnet med 5 stjerner i en helt fersk test fra november 2014.


- Beste resultat i Euro NCAP for Fabia er nok et bevis på det høye sikkerhetsnivået i alle SKODA-modellene, og er et resultat av en langsiktig satsing for å oppnå best mulig aktiv og passiv sikkerhet, sier direktør for SKODA i Norge, Kai Robert Solheim.


Nye SKODA Fabia viser vei i småbilklassen både når det gjelder kjøreglede og sikkerhet.  Front assistant med city nødbremsfunksjon er nytt i SKODA Fabia. Nytt sikkerhetsutstyr innebærer blant annet multi-kollision brems, tretthetsvarsler og hillhold funksjon.

Sikkerhetsassistent-systemene er på vei inn i småbilklassen, og nye SKODA Fabia viser vei. Ny teknologi fra blant annet konsernets MQB-plattform gjør at Fabia-kundene får tilgang på markedets beste sikkerhetssystemer.


- Euro NCAP testet i 2014 hele 14 småbiler, men det var kun Fabia som fikk maksimal score blant småbilene. Det er vi stolte av.

Nye Fabia leveres i to versjoner på det norske markedet, både 5-dørs kombi og stasjonsvogn. Bilene kommer til Norge nå i januar og salget er allerede i gang.


Prisene starter på 156.200 for 5-dørs kombi med 60 hk bensinmotor og 183.700 for stasjonsvogn med 75 hk bensinmotor. Fabia leveres med hele 7 motoralternativer, både bensin og diesel. I tillegg kan noen modeller også leveres DSG automatgir.

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.