Nå kommer Ford Mustang til Europa

Kategori: Nyheter
Ford vil 5. desember avduke historiens første Ford Mustang for salg i Europa, 6. generasjon av denne ikoniske bilen som vil feire sin 50-årsdag neste år.

Nye Mustang får sin globale debut i fire verdensdeler og i seks byer, inklusive Barcelona, der et spesielt Go Further-arrangement vil lansere nye kjøretøy og teknologier som vil forme framtiden til Ford i Europa. Arrangementet vil bli overført direkte fra kl. 13.00 på www.gofurtherlive.com

For å telle ned de 15 dagene mot det historiske øyeblikket som svært mange mennesker ser fram til, har Ford slått seg sammen med Facebook og Instagram for å dokumentere hva Mustang har betydd for millioner av entusiaster gjennom de siste 50 årene, og hvordan den fortsatt inspirerer mennesker rundt om i hele verden.

- Mustang er mye mer enn bare en bil for hærskaren av Mustang-entusiaster rundt om på kloden, sier Steve Kimber, adm. direktør for Ford Motor Norge. - Når du opplever Mustang tenner den en følelse av optimisme og uavhengighet som inspirerer oss alle.

- I dag starter vi nedtellingen for lanseringen av en helt ny Mustang, som også vil bli tilgjengelig hos Fords forhandlere i Europa. Med ny design, mer raffinerte løsninger, et motorprogram av verdensklasse og innovative nye teknologier er Mustang klar for sine neste 50 år, sier Kimber.

Ford teller ned til neste kapittel i Mustang-historien ved å invitere mennesker til å dele sine fotografier og historier på #MustangInspires Instagram, Facebook og andre sosiale medier om hvordan Mustang har inspirert dem. Taggede fotos og videoer vil kunne sees på http://www.mustanginspires.com/.

- Alle har en Mustang-historie, og framveksten av sosiale medier har hjulpet Mustang-samfunnet til å dele disse personlige øyeblikkene, ikke bare i ord, men også i bilder og videoer, sier Kimber. Mustang er for øvrig den bilen med flest "Liker" gjennom alle tider på Facebook, med mer enn 5,5 millioner klikk på "Liker"-knappen.

For på forsterke forventningene i forkant av nye Mustang, har Ford brukt Instagram for å vise de første bildene av den nye bilen, slik at Mustang-entusiastene vet hva de har i vente 5. desember.

Innsendte fotos vil gi inspirasjon til 15 av Instagrams videoskapere rundt om i verden for å utvikle en nettbasert kortfilmserie, og Ford vil dele én original #MustangInspires-video hver dag i nedtellingsperioden. Dette kulminerer med global avdukning av nye Mustang 5. desember.

Her er den første videoen i serien.

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.