Dodge Ram på vei til Norge

Kategori: Nyheter
Dodge Ram på vei til NorgeEtter mange års fravær ønsker nå Møller US Import AS å selge Dodge igjen i Norge. Det er den nye Dodge Ram-serien som har gjort det interessant igjen. Går alt etter planen skal de første være her over nyttår.


Noen skjær i sjøen...
Det er dog ikke uten problemer å importere biler fra USA. Særlig ikke dersom de egentlig er ment for det amerikanske markedet.
- Vi har noen utfordringer på å dokumentere bremser, avgass og lys, sier markedssjef Trond Eriksen. Ettersom det allerede i dag blir godkjent slike biler i Norge, mener Eriksen det skulle være mulig for Møller også å ta inn Dodge gjennom de offisielle kanalene, men han understreker at de ønsker å følge alle spillereglene nøye.


- Årsakene til at vi har avstått fra å importere Dodge til nå er todelt, fortsetter Eriksen. For det første har ikke fabrikken frigjort importen til Norge før nå, og for det andre har det ikke vært interessante modeller å selge.

Møller har faktisk hatt Dodge-importen siden 1936, og er en av de eldste importørene i Europa. Importøren håper å selge så mange Dodge at det gir både importør og forhandlere et godt og kjærkoment tillegsvolum.

Bredt utvalg
Dodge Ram vil utelukkende bli levert som lastebil over 3.500 kg totalvekt.
Møller US Import kommer til å satse på en stor og moderne dieslemotor på 5,9 liter og en V8 HEMI bensinmotor på 5,7 liter. Den vil bli levert med både både med 3 og alternativt 5 seter. Alle modellene har 4-hjulstrekk.
Dodge Ram kombinerer det robuste med det rafinerte

Kilde:Pressemelding Møllergruppen
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.