BMW nye 5-serie Touring

Kategori: Nyheter
BMW nye 5-serie TouringOmsider kommer bildene av den ettertraktede stasjonsvognen fra BMW. Den nye BMW 5er Touring debuterer på bilmessen i Leipzig like over påske. De første offisielle bildene er offentliggjort.



Stasjonsvognen er åtte millimeter lengre enn den nye 5-serie sedan. Fra front til hekk måler Touring-utgaven 4,91 meter. Teknisk er den nye modellen tilnærmet identisk med sedanversjonen - inkludert assistenssystemer og et bredt utvalg av ekstrautstyr.

BMW nye 5-serie Touring

To bensin- og to dieselmotorer vil være tilgjengelig fra start, deriblant en helt ny firesylindret dieselmotor med 184 HK og 380 Nm. Toppversjonen er 530i Touring med 306 HK. 

Sammenlignet med den forrige modellen har den nye plass til 60 liter mer i bagasjerommet. Med alle seter i normalposisjon er volumet 560 liter. Vippes bakseteryggen forover, er det plass til maksimalt 1.670 liter.Maksimalt tillatt nyttelast er 650 kg.

BMW nye 5-serie Touring

Stasjonsvognen kommer antagelig til Norge i september. Prisene er ikke oppgitt enda, må vi tipper du regne med ganske nøyaktig 500.000 kroner for en helt strippet 520d Touring.

KF

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.