Audi Q7 tok Frankfurt med storm

Kategori: Nyheter
Audi Q7Audi Q7 har tatt hele klassen av sportsbiler med terrengegenskaper ett skritt videre. Audis nye super-SUV var en av stjernene da den ble presentert for pressen under bilutstillingen i Frankfurt. Audi Q7 kommer til Norge i mars neste år og koster fra 850.000 kroner.  



Audi Q7Med Audis karakteristiske utrykk fra den V-formede grillen til de dynamiske, brede kurvene som fører til den kraftfulle hekken, utstråler Audi Q7 kraft og eleganse. Med en lengde på massive 5,086 meter, bredde på 1,983 meter og en høyde på 1,737 meter vil Audi Q7 distansere konkurrentene. For passasjerene betyr dette kort og godt best plass. Totalt er det plass til sju personer i bilen og Audi Q7-eierne kan velge mellom hele 28 ulike sitte- og lastemuligheter. Med begge baksetene foldet ned gjøres super-SUVen om til en lastebil med kapasitet på 2,035

Audi Q7-eierne kan velge mellom to kraftpakker under panseret. Bensinversjonen er den nyutviklede 4.2-liter V8 FSI som yter 350 hk. Diselversjonen drives frem av kreftene fra den sekssylindrede 3.0 liters TDI-motoren som yter 233 hk. Kreftene styres av Audis 6-girs tiptronic girkasse. Med permanent quattro og Torsen differensial, som fordeler kraften 40 : 60 i forhold til fremhjulsdrift/bakhjulsdrift, tar Audi Q7 terrengkjøring like elegant og overlegent som den håndterer landeveien. 18-tommers aluminiumsfelger med 235/60 dekk leveres som standard.

Audi har lagt hele sin prestisje inn i teknologien som er bygget inn i Audi Q7. Bilen er formelig fullstappet med ny avansert teknikk: Adaptiv luftfjæring med elektronisk styrt demping, justerbar bakkeklaring fra 180 millimeter til 240 millimeter, MMI - avansert underholdnings og informasjonsbetjening, to radarer i bakre støtfanger som hjelper føreren ved skifte av fil, optisk og akustisk parkeringshjelper og siste generasjon ESP med nye funksjoner som bidrar til enda bedre veigrep på løst underlag.

De første utgavene av Audi Q7 ruller inn i Norge i mars neste år og vil koste fra 850.000 kroner.

Kilde:Pressemelding Audi Norge
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.