Audi A1: Ny og kompakt Audi-modell

Kategori: Nyheter
Audi A1: Ny og kompakt Audi-modellTil sommeren kommer Audi med enda en ny bilmodell. Audi A1 er et friskt tilskudd i det minste bilsegmentet og blir et sportslig alternativ i denne gruppen. Audi blir det første av prestisjemerkene som også er å finne blant de aller minste bilene.

Nye Audi A1 er kompakt, sjarmerende og full av liv. Audis sedvanlige og innovative design gjenkjennes i linjer og detaljer. Audi A1 er som sine større søsken full av krefter og brukervennlighet.
 
Audi A1 blir uten tvil et sportslig alternativ i småbilklassen. Når bilen lanseres i Norge blir det først med de to motoralternativene 1.6 TDI og 1.4 TFSI. TDI-motoren yter 105 Hk, mens TFSI-motoren gir fra seg 122 Hk og et dreiemoment på 200 Nm. TDI-motoren har et dreiemoment på hele 250 Nm. Drivstofforbruk, og dermed også utslipp, er holdt lavt. TDI-motoren har et forbruk helt nede under 0,4 liter per mil mens bensinalternativene ligger så vidt over halvliteren på mila.

Audi A1: Ny og kompakt Audi-modell
 
- Nye Audi A1 er en kompakt og sexy bil. Mange av de ideene som kunne sees i konseptbilen i 2007 er blitt realitet i Audi A1. Familietilhørigheten er tydelig, dette er ekte Audi-følelse i kompakt utførelse, sier Vidar Eriksen, direktør for Audi hos importøren Harald A. Møller AS.
 
Audi A1 er 3,95 meter lang og har en høyde på så vidt over 1,4 meter. Den kompakte utførelsen er ikke til hinder for at Audi A1, på samme måte som sine større søsken, er fullpakket med avansert teknologi og en rikholdig utstyrsliste. Også Audi A1 kan utstyres med den avanserte S tronic-girkassen og både sikkerhetsutstyret og informasjons- og underholdningssystemet er på høyde med øvrige Audi-modeller.
 
Den nye Audi A1 vises for første gang på den internasjonale bilutstillingen i Genève i begynnelsen av mars. De norske Audi-forhandlerne vil i løpet samme måned åpne for bestilling av den nye kompakte Audien.

Kilde: MøllerGruppen

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.