Toyotas crossover konseptbil C-HR

Et nytt C-HR konsept får sin verdensdebut på bilutstillingen i Frankfurt. Med et diamantformet, dristig designspråk, fullhybridteknologi og ny plattform.


Den første versjonen av Toyota C-HR fikk en så god mottagelse da den ble vist første gang på bilutstillingen i Paris i 2014 at designerne har skapt enda en versjon. Denne har fått fem dører og ligger nærmere den kompakte crossover-modellen som nå er bekreftet for produksjon. Den nye konseptmodellen har fått en enda mer raffinert utførelse og skal brukes til å hente inn reaksjoner og synspunkter fra spesifikke kundegrupper slik at tilbakemeldingene kan benyttes av designerne og ingeniørene som arbeider i prosjektet.

En nytt og mer effektivt hybridsystem
Konseptmodellen C-HR skiller seg ikke bare ut med sitt unike design. Den introduserer også hybridteknologi for dette segmentet. Bilen har et nytt, og mer kompakt fullhybrid­system med lettere komponenter. Dessuten er det gjort betydelige fremskritt i batteri-, el-motor- og bensinmotorteknologiene som gir ytterligere reduksjoner i drivstof­forbruk og lavere CO2-utslipp.

Et globalt prosjekt med røtter i Europa
Det nye C-HR-konseptet er et nytt synlig resultat av Toyotas nye globale tenking som ble presentert av president Akio Toyoda i 2011. I erkjennelsen at Europa er det mest krevende markedet for små og mellomstore biler, bruker Toyota området som utgangspunkt for å definere fremtidige modeller for de globale A-, B- og C-segmentene. Toyota Motor Europe (TME) har også blitt selskapets kompetansesenter innenfor opplevd kvalitet og kjøreegenskaper.
kilde: Toyota

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.