TOYOTA NS4 Konsept

TOYOTA NS4 er nestegenerasjon Plug-in hybridbil. Den har avansert design, raffinert interiør og større involvering av føreren.

NS4, er neste generasjon plug-in hybrid, altså en bil med både bensinmotor og elmotor. Elmotoren drives med strøm fra batterier som lades fra nettet.


Bilen har en avansert hybrid drivlinje der alle komponenter er gjort så kompakte og lette som mulig for å oppnå best mulig drivstofføkonomi, bedre akselerasjon og en lenger utslippsfri rekkevidde, uten at den trenger mer tid for å lades opp.

 

På sikkerhetsfronten har NS4 neste generasjon pre-kollisjonsvarsel (PCS) med filvarsler. Det fins også systemer som skal unngå kollisjoner med fotgjengere og andre kjøretøy. Disse benytter radar og 3D-kameraer, samt infrarøde stråler i mørket.


Bare i vinduene er det benyttet fire nye teknologier - Hydrophobic coating som nærmest gjør vindusviskere overflødige, Anti-fog film som fjerner dugg, et belegg som reduserer UV-stråler med 99 prosent og en solfilm som holder klimaet inne i bilen på et behagelig nivå.

Alle speil er erstattet med videokameraer som gir et panoramabilde.

 

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.