Renault Frendzy konsept

Renault Frendzy konseptRenault vise frem sitt nyeste konsept: Renault Frendzy. Etter Dezir, Captur og R-Space utgjør Frendzy det fjerde elementet i Renaults designstrategi inspirert av den menneskelige livssyklus. Innovative teknologiske finesser, som ekstern skjerm til reklame eller meldinger gjør Frendzy til et attraktivt arbeidsverktøy i en travel hverdag."Frendzy inntar en original og innovative posisjon i varebilverdenen - en av Renaults nøkkelaktiviteter,» slår van den Acker fast.

Renault Frendzy konseptEn bil med to ansikter
Renault Frendzy tilbyr moderne løsninger som gjør den til et effektivt mobilt kontor. Passasjersiden består av en ordinær fordør og en skyvedør bak, uten B-stolpe, dette representerer arbeidsdimensjonen. Førersiden er utstyrt med senteråpning uten B-stolpe, som i en håndvending gjør hele kupéen til et familievennlig oppholdssted. Begge sider gjør på- og avstigning samt lasting enkelt.

Innovative teknologiske finesser, som ekstern skjerm til reklame eller meldinger som «på leveringsoppdrag» i parkert tilstand eller på veien, gjør Frendzy til et attraktivt arbeidsverktøy i en travel hverdag.

Når familien skal på tur, tilbyr Renault Frendzy aktiviteter til barna, som «touch»-skjermer i ryggen på forsetene og tavler til å tegne på.

Bilens to «ansikter», jobb og fritid, fremheves både inn - og utvendig gjennom farget lys i henholdsvis grønt og oransje.

Teknologi med sjel
Renault Frendzy konseptbil er utstyrt med samme elektriske drivverk som Kangoo ZE, men med ladepunkt plassert under Renault-logoen i front, slik som utstillingsversjonen av Zoe.

Den moderne kombinasjonen av materialer som tre og metall representerer Renaults designstrategi om å forene enkelhet med varme. I dette tilfellet er metallet «arbeid» med referanse til teknologi og industri, mens treet er «familie» med referanse til nærhet og følelser.

Ved tilkobling av BlackBerry® PlayBookTM får man alt man trenger av web- og multimedieverktøy, integrert fullstendig i bilen, noe som gir en ytterligere følelse av en fullverdig mobil arbeidsstasjon.

Beviser sin hevd i varebiltoppen
Renault har vært den ledende leverandøren av varebiler på det europeiske markedet de siste 13 årene og bekrefter med Frendzy sin evne til å tenke nytt og kreativt, selv for biler der praktisk anvendelse og effektivitet står i sentrum.

Kilde: Renault

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.