Honda CR-V Concept

Honda CR-V ConceptI forbindelse med at Honda stiller ut på bilmessen Orange County Auto Show i California i september, har man sluppet det første bildet av CR-V Concept  fjerde generasjonenSelv om bildet er av en konseptversjon av CR-V, er det ingen vill gjetting at det i stor grad viser hvordan den fjerde generasjonen av Hondas storselger kommer til å se ut. Forskjellene fra tidligere generasjoner ligger fremfor alt i en dristigere og mer aggressiv formgivning. Integrasjonen av støtfangerne har tatt ytterligere et steg og grillen er blitt mer markert med tre ribber. En noe lavere front har forbedret aerodynamikken ytterligere.

Allerede nå avslører Honda at den fjerde generasjonen av CR-V får et helt nytt interiør og at bagasjerommets gulv er lavere. Dermed blir det enda enklere å laste CR-V. Dessuten er vekten redusert, og det kommer til å minske drivstofforbruket ytterligere.

    Honda CR-V Concept

Da CR-V ble lansert på midten av 1990-tallet, ble det begynnelsen på en meget populær og helt ny biltype. CR-V ble raskt klasseledende på flere markeder verden over og modellen selges nå i drøyt 160 land.

CR-V produseres på flere anlegg på ulike kontinenter. Blant annet i USA der den fjerde generasjonen når markedet på slutten av dette året.

Kilde; Honda

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.