×

Merknad

Forumet er kun i lesemodus

VW Golf Speedometer

Mer
15 år 5 måneder dager siden #2151 av kenneth
Hei Har en 1999 Golf IV 1,4 der speedometeret har sluttet å virke ??

Hadde samme feilen etter at merkeverkstedet hadde kjørt feilogg. Dvs speedometeret gikk etter feilavlesingen, 20% feil. Ble forsøkt rettet, sluttet å virke. Nå virker det igjen. merkeverksted byttet en sak på gearkasse. - Men speedometert går fremdeles 20 % feil. Før avlesing av feilogg gikk det bare 3-4% feil. Vi har original hjul og har ikke gjort noen endring forøvrig. Avlesing av feilogg som forårsaket feil på speedometeret ble foretatt fordi instrument vist STOP fra tid til annen. Merkeverksted fant ikke noen feil, vet ikke om det har noen betydning men de endret språket fra tysk til engelsk- rettet tilbake. Merkeverstedene vet ikke hva de skal gjøre. Redd for at de har vært borti en bagatell som gjør at speedometeret går feil. Denne Golfen, en 2001 mod. som har gått 90.000 km har en \"sykdom\" som også vår 97 mod Golf har og som merkeverkstedt ikke klarer å løse. - ?? Sentrallåsen virker fra tid til annen ikke på bakluken - Problemet har jeg selv løst ved å smøre låseenheten godt. Det virker som om det praktiske løsningsinnsynet mangler hos merkeverkstedene i VW. Det må da gå an å få speedometret til å gå riktig igjen. 20% feil er helt uakseptabelt for alle andre enn VW s merkeversteder. Det ene merkeverstedet hevder å spurt importør uten å få noe svar!!! Ergo så synes vel også importør Møller at feil på 20 % på speedometer er ok?!

problem løst
Har dere funnet ut av problemet. En liten detalj. Da jeg satte inn bilen for avlesing av feillogg, sa jeg følgende på skøy. \"Bilen har ikke vært på merkeverksted siden vi kjøpte den. Kanskje har den behov for oppgradering av software\". Vi skal se på dettte ble svaret. Noe gjorde de da de la inn engelsk språk istedet for tysk! vel de la tilbake til tysk, men glemte tydeligvis å legge tilbake resten av riktig software. Sener har Volksvagen definert problemet som kanskje mekanisk. Det må være noe annet ettersom det ikke er mekanisk overførsel ved wire som i \"gamle\" dager.

<a href="tracking.euroads.no/system/tracking.php?...mp;amp;eatrackid=428">Her finner du bildeler til best pris..........[/url]
Moderator: Bilmekanikeren
Tid til å lage siden: 0.195 sekunder

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.