Ferrari avduket 2012 bilen på nett

Grunnet kraftig snøvær, og generelt dårlig vær, ble Ferrari nødt til å avlyse den offisielle avdukningen av bilen som Felipe Massa og Fernando Alonso skal kjøre kommende sesong.


Siden både inviterte gjester og presse hadde problemer med å komme seg frem til Maranello grunnet været, valgte derfor Ferrai og lansere bilen på nett. Når, eller om, det blir en offisiell avdukning ved en senere anledning vites ikke.

Når Caterham lanserte sin bil for en drøy uke siden, var det nesepartiet som fikk størst oppmerksomhet, nå viser det seg at både Ferrari og Force India har gått for samme type design (se egen sak).

Så langt har vi hatt fire avdukninger, av disse er det tre bile med spesielle nespartiet, McLaren på sin side har valgt et konvensjonelt design, der nesepartiet går i en bue ned mot frontvingen.

Ferrari hadde planer om å gjenomføre en såkalt rett frem test av 2012 bilen under avdukningen, men dette ble også avlyst grunnet snø, nå ser det ikke ut til at man får se bilen på banen før årets første offisielle test på Jerez i neste uke.
Kilde: formel-1.no

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.