Rally Norway leverte over forventning

Rally Norway leverte over forventningTitusenvis av publikummere, førere og team som strålte, og internasjonale observatører som nikket anerkjennende. Da er ikke ikke rart rallysjef Even Wiger smiler enda mer enn ellers. Rally Norway leverte over forventningene

                                                                      Mer...  

Takk til et kjempepublikum, takk til de mer enn 4.000 frivillige, og takk til førerne for en thriller av et løp, sier daglig leder Even Wiger i Rally Norway. Kamerafolk og reportere fra TV-selskapet ISC (International Sportsworld Communicators) er fulle av begeistring over TV-bildene de har sendt til hele verden fra Rally Norway. For dem var ruskevær med snøvær og tåke bare en ekstra bonus som gjør seeropplevelsen enda mer eksotisk. ISC sitter på TV-rettighetene til Rally-VM.

 
Nådde publikumsmålet
De endelige publikumstallene er ikke klare, men dersom medias anslag for de ulike arenaene stemmer, har Rally Norway nådd målet om over 100.000 tilskuere med god margin. Åpningen og avslutningen på Hamar fylte Stortorget med mellom 10.000 og 15.000 jublende fans. Flest tilskuere på én etappe hadde trolig lørdagens etappe 13 Ringsaker 1 med vel 20.000 langs løypa.

KF

[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.