Ford Scorpio 2,9 GL - Rykker mellom 1600-2100?

Hei. jeg har det problemet at motoren rykker veldig mye mellom 1600-2100 rpm. jeg kjøpte bilen hos ford forhandler å de har hatt bilen inne flere ganger å byttet de fleste komponenter og prøvd det meste uten resultat. jeg har pratet med flere som har det samme problemet og ford har heller ikke klart å fikse det for dem. hva kan det være? på forhånd takk.  
Bil: Ford Scorpio 2,9 gl   Modell: 1990   Km stand:  150000

Hilsen
  Jan Esben


Svar:
Jeg kan igrunnen bare liste opp de tingene jeg tror og så får du se om du gidder å prøve noe av det! Tennpluggene kan være sprukket i porselenet, tennpluggledninger kan slå gnisten til gods eller det kan være brudd i en av dem, fordelerlokk kan ha små sprekker som gnistene leker seg i, rotor kan være istykkerbrendt eller være løs, giver i fordeler kan være periodisk defekt, ledninger kan ha dårlig kontakt deriblandt jording til motorblokk. Coil kan ha noen dårlige perioder, tenningstyreenhet kan være periodisk defekt. Bensintrykket kan være dårlig i dellast, dyser kan ha feil sprøytebilde i dette turtallet eller bensinfordeler kan henge slik at bensinen ikke når frem ved disse turtall. Ford er nok rette plass å gå og feilsøking på slike ting bør gjøres av en mekaniker som kjenner dette systemet inn og ut! Hilsen Bilinform.

Klikk her for å spør bilmekanikeren

Kommentarer   

#1 Mondeo owner 05-01-2010 23:15
Sjekk throttle position sensor (TPS). Min bil har eksakt de samme symptomene med denne frakoblet. Sjekk også når disse symptomene oppstår. er det kun ved oppvarming osv.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.