Daihatsu- tapping av strøm på batteri

Hei!.

Daihatsu Applaus 1990 modell.

Har du ett råd for hvordan vi kan finne ut hvorfor bilbatteriet tappes for strøm under kjøring? Fikk stans langs veien lørdag, kjøpte nytt batteri, kjørte ikke fullt en times tid, og da var batteriet tomt for strøm. Måtte bruke vindusviskere, og dette påvirket nok kjøretiden. Det klikker i releet når vi f.eks. bruker blinklys og strømmen er dårlig.

Har byttet dynamo og relé og reparatør sier at det lader.


Svar:
Dersom batteriet er tomt så får det ikke lading eller det er en stor forbruker som stjeler hele strømmen! Du skal måle på batteriet ca 14 volt når motor går og får du ikke noe sånt så bør du sjekke dynamo igjen. Er alt i orden med dynamoen så bør du sjekke om det er løse eller dårlige forbindelser på pluss eller minussiden. Lader dynamoen og alle ledninger er uten feil så må en stor forbruker som for eksempel startmotoren surre å gå men da bør den være defekt etter en liten tur!

 Klikk her for å spør bilmekanikeren 

Kommentarer   

#1 asam 27-02-2013 16:33
hei jeg har en audi A8 2000 tdi cuattro.den tapper 100 miliamper fra batteriet å jeg har problemer hver morgen for å starte bilen må bruke startkabler.har kjøpt ny batteri oxo men det er samme problem.dynamo funker helt fint som den skal.problemet kom etter at jeg byttet anlegget..tokk ut orginale spiller bytta med 2 din dvd navi og tlf spiller fra kenwood.har du noe råd?

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.