45000 kr for en Audi?

Hei! Jeg har fått tilbud om å kjøpe en Audi 80 1,8e. Det er en 1990-modell, og den ser bra ut (bortsett fra en del steinsprut på panseret og andre småting). Bilen har imidlertid gått en del. Kilometertelleren står på 200000. Den ble importert fra Tyskland i 1996, og har derfor kjørt en del på tyske veier. Det jeg lurer på er om Audi-motoren er kjent for å gå langt, og om det er en god motor. Jeg vet det sies at Mercedes'er og Volvo'er ofte kan gå en million kilometer, men hvordan er det med Audi. Ellers har bilen en del ekstrautstyr som sentrallås, åtte aluminiumsfelger, cd-spiller, takbøyle osv. Bør man tenke på verdien av ekstrautstyr når man kjøper bruktbil? Er 45000 kr. en god pris for en slik bil? Takker ellers for en meget god og informativ informasjonskilde :)  
Bil: Audi 80 1,8e   Modell: 1990   Km stand:  200000

Hilsen
  Amar Bhargava


Svar:
Det er ingen som vet hvor mye en motor kan gå og passer du godt på motoren vil du sikkert ha stor glede av motoren en god stund ennå. Alle ting er med på å bestemme prisen men gammelt ekstrautstyr vil nok ikke være verdt noe særlig. Hvor mye en Audi 80 1,8E 1990 som er kjørt 200 000 er verdt vil ikke jeg spekulere i fordi jeg ikke har sett og sjekket den. Forøvrig ber jeg deg sjekke det andre spørsmålet om kjøp av Audi, der det står noen generelle tips ved kjøp av bil. Takk for at du brukte bilinform og håper at du vil komme tilbake til siden en annen gang også.

 Klikk her for å spør bilmekanikeren

Kommentarer   

#1 john jahr 16-04-2009 10:23
Det du må se etter er olje forbruk. Blårøyk ut av eksos når du gir gass. Se nøye på oljepeilepinnen etter små vannperler mm er oljen sur så er det dårlig tegn på vedlikehold.
Dette er 19 år gammel bil og det er byttett deler på den så eier bør kunne vise til vedlikehold.
Vurder troverdigheten til selger, kjøper du bilen har jeg noen tips angående oljebehandlinge r.
Prisen på bilen er mer markedsverdi , se etter hva de andre skal ha og vurder utifra det.
jeg gjetter at er bilen i bra stand og vedlikeholdt og du vedlikeholder den og så går bilen 100 000 km til med pen kjøring uten for store kostnader.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.