Rally-nyheter

Petter brøt Rally JapanPetter brøt Rally Japan
Etter å ha ledet Rally Japan fra og med SS4 brøt Petter Solberg og Phil Mills på løpets nest siste fartsetappe. De traff en 21 kg tung sten på SS25 og måtte dermed se seieren gå til Marcus Grönholm.

                                               Mer...  

  
Det er sjokkerende. Jeg kan ikke tro at det er sant. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si. Her har alt gått perfekt på 24 fartsetapper og vi er så nære å ta hjem seieren, også skjer dette. Vi kunne ikke gjøre noe for å unngå steinen. Den var midt i sporet vi kjørte, alt gikk veldig fort og det var det. Jeg er kjempeskuffet. Mer er det ikke å si, sier Petter Solberg.

Da Petter forsvant kunne Marcus Grönholm innkassere sin andre seier for sesongen (den første kom I Finland). Med 2. plass sikret Sebastien Loeb seg sin andre VM-tittel på rad. Lyspunktet for Subaru var at Norges-vennen Chris Atkinson avsluttet sterkt og tok 3. plass. Det er hans første pallplassering i en VM-runde.

I tillegg til Petter forsvant også Gigi Galli ut av løpet på siste dag, og dermed ble det en del endringer i toppen.

I VM-sammendraget tok Marcus Grönholm over andreplassen, og ligger seks poeng foran Petter Solberg foran årets tre siste runder.


[ Tips en venn om denne saken ]       [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.