Volkswagen Touran

Volkswagen TouranVolkswagen erobrer stadig nye segmenter. Første halvår neste år lanseres en ny flerbruksbil i kompaktklassen. Volkswagen Touran har sju enkeltseter og svært fleksibel innredning som gir hele 500 kombinasjonsmuligheter og en unik plassutnyttelse tross kompakte ytre mål.

Volkswagen Touran er den andre flerbruksbilen fra Volkswagen ved siden av den større Sharan, og er kjennetegnet ved et kompakt og kraftfullt design. Bilen leveres med sju seter som standard og har en svært gjennomtenkt innredningsløsning. I andre seterekke er det tre enkeltseter som med enkle håndgrep kan forskyves, klappes sammen eller demonteres. I tredje seterekke er det to fullverdige enkeltseter som kan felles helt ned i gulvet når de ikke er i bruk.



FSI og TDIVolkswagenTouran vil bli tilbudt i tre utstyrsvarianter og fra introduksjonen med tre effektive og økonomiske FSI- og TDI- motorer med fra 100 til 136 hk. Motorprogrammet vil bli ytterligere utvidet i løpet av 2003. Spesielt i dette segmentet er at alle FSI- og TDI- motorer vil være utstyrt med 6-trinns girkasse. Det vil også bli tilbudt en helt ny 6-trinns automatisk girkasse som kombinerer fordelene med en manuell girkasse med fordelene ved en automatgir på en helt ny måte.

Sikkerhetsnivå for fremtidenVolkswagen Touran er 4,39 meter lang, 1,79 meter bred og 1,63 meter høy. Et nytt understell med multilink bakaksel og vridningsstabilt karosseri sørger sammen med kraftige motorer for dynamiske og sikre kjøreegenskaper. Med front-, side- og hodekollisjonsputer samt aktive hodestøtter i forsetene og trepunks sikkerhetsbelter for alle seter, har Volkswagen Touran et svært omfattende sikkerhetssystem. ABS bremser, antiskrens (ESP), antispinn og bremseassistent er standard.

39 oppbevaringsrom i kupeen

Det er ikke bare et smart setekonsept som gjør Volkswagen Touran til en svært fleksibel bil som dekker de fleste behov. Den byr for eksempel på inntil 39 forskjellige oppbevaringsrom i kupeen avhengig av utstyrsnivået. Det er rom under setene, i midtkonsollen, i instrumentbordet, i taket, i dørene og i bagasjerommet. Dessuten er det koppholdere til alle tre seterekker. Og om ikke det dekker hele familiens behov, tilbys et stort utvalg tilbehør som gjør dette til den kanskje mest fleksible flerbruksbilen.

Volkswagen setter ny kvalitetsstandard i klassen

Typisk for Volkswagen er det også i Touran benyttet materialer og løsninger av meget høy kvalitet og høyt utstyrsnivå. Blant standardutstyret vil vi finne klimaanlegg, fjernbetjent sentrallås, elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil og elektriske vindushevere.

Volkswagen Touran vil bli introdusert i Norge i løpet av våren 2003.

Kilde: Møller/Volkswagen
 
   
 [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.