Volkswagen klar for New Small Family - serien

Kategori: Nyheter
Volkswagen klar for New Small Family - serienStyret i Volkswagen har nå besluttet hvor produksjonen av de små og økonomiske New Small Family-bilene skal finne sted. 308 millioner euro blir investert i nye produksjonsfasiliteter.




Volkswagen-styret har bestemt at produksjonen av de små og økonomiske bybilene i New Small Family-serien skal legges til Volkswagens anlegg i Bratislava, Slovakia. Her vil Volkswagen investere totalt 308 millioner euro i fasiliteter i forbindelse med produksjonen, noe som også betyr at rundt 1500 arbeidsplasser ved anlegget sikres.

De første bilene i den nye kompaktserien vil forlate samlebåndene ved Slovakia-anlegget i begynnelsen av 2011 for levering til kunder over hele verden. Tre- og femdørsvariantene av de små og økonomiske bilene vil da bli tilgjengelig under Volkswagens, Seats og Skodas merkenavn.

Den første konseptmodellen av New Small Family-medlemmene ble første gang vist frem på den internasjonale bilmessen i Frankfurt i 2007 som Volkswagen UP. Den andre versjonen av dette smarte og kompakte konseptet ble presentert i Tokyo noen uker senere, da som Volkswagen Space UP. Bare 20 måneder etter fremvisningen har Volkswagen lagt fundamentet for produksjonen av de fremtidige

Kilde: Pressemelding MøllerGruppen

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.