Suksessbilen ForesterDen "nye" 2006-modellen av Forester, ble presentert for det europeiske markedet under bilutstillingen i Frankfurt nå i september. Subaru Forester har egentlig dannet sin egen klasse og bokstaven X i modellbetegnelsen står for hva amerikanerne kaller "crossover" eller en "kombinasjon".
Tidenes råeste sportsbilEtter fire års utviklingsarbeid er Bugatti Veyron 16.4 klar for produksjon. Tidenes mest eksklusive sportsbil blir bygget for hånd, har en åtte-sylindret motor med 1001 hestekrefter, en topphastighet på over 400 km/t og tre sekunder fra 0-100.
Nye BMW Z4 RoadsterLangt panser, korte overheng, seter plassert langt tilbake, soft-top, motoren plassert foran og bakhjulstrekk er de unike kjennetegnende på en typisk roadster.  Som ingen annen åpen sportsbil kombinerer BMW Z4 Roadster disse karakteristikkene til det perfekte.
Den nye Mitsubishi L200Mitsubishi Motors har nå lettet på sløret og vist frem den splitter nye L200. Den offisielle introduksjonen skjer Bologna Motor Show i desember. Denne nye pick-up varianten vil komme til Norge våren 2006
Ny Magentis fra KiaHer finner du en bil med masse plass, utstyrt med klimaautomatikk og spreke motoralternativer. Og best av alt du får en luksusbil breddfull med utstyr til en pris konkurrentene ikke er i nærheten av.
Gramjakten i nye Mazda MX-5Den er større, kraftigere og bedre utstyrt men bare 10 kilo tyngre! Den store jakten på hvert unødvendige gram var en av de største oppgavene når nye Mazda MX-5 skulle utvikles. Derfor har hver eneste del blitt veid og lettare materiale som aluminium og ulike komposittmaterialer blitt benyttet.
Citroëns nye flaggskip - Citroën C6Med sine mange kvaliteter, representerer Citroën C6 en helt ny tilnærming når det gjelder design av luksusbiler. Citroëns nye storbil har rene, elegante linjer og interiøret er designet for komfort, sikkerhet og ergonomi i særklasse.
Nye Fiat DoblòDen ble nylig kåret til 'INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2006' er klar i slutten av januar for det norske markedet. Den har fått nytt frontdesign, økt nyttelast og større varerom, nye versjoner med økt akselavstand og raske Multijet diesel motorer.
Ny utgave av ungdomsbilen bBToyota presenterer i disse dager en helt ny utgave av ungdomsbilen bB, kassevogna som har blitt en kjempesuksess på hjemmemarkedet i Japan. bB ble lansert første gang i 2000, som en induvidualist-bil for de unge og frekke.

Audi A2 FSILettvekter med high-tech muskler

Med Audi A2 FSI introduserer Audi en ny generasjon bensinmotorer med direkte innsprøytning. Den nye FSI-teknologien åpner nye muligheter for bensinmotorene slik TDI-teknologien, som Audi introduserte for over 10 år siden, gjorde for dieselmotorene. Aluminiumbilen Audi A2 1,6 FSI 110 Hk akselererer fra 0 - 100 km/t på 9,8 sekunder og bruker kun 0,59 liter bensin per mil.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.