Nye BMW Z4 Roadster

Nye BMW Z4 RoadsterLangt panser, korte overheng, seter plassert langt tilbake, soft-top, motoren plassert foran og bakhjulstrekk er de unike kjennetegnende på en typisk roadster.  Som ingen annen åpen sportsbil kombinerer BMW Z4 Roadster disse karakteristikkene til det perfekte.

Gramjakten i nye Mazda MX-5

Gramjakten i nye Mazda MX-5Den er større, kraftigere og bedre utstyrt men bare 10 kilo tyngre! Den store jakten på hvert unødvendige gram var en av de største oppgavene når nye Mazda MX-5 skulle utvikles. Derfor har hver eneste del blitt veid og lettare materiale som aluminium og ulike komposittmaterialer blitt benyttet.

Nye Fiat Doblò

Nye Fiat DoblòDen ble nylig kåret til 'INTERNATIONAL VAN OF THE YEAR 2006' er klar i slutten av januar for det norske markedet. Den har fått nytt frontdesign, økt nyttelast og større varerom, nye versjoner med økt akselavstand og raske Multijet diesel motorer.

Audi A2 FSI

Audi A2 FSILettvekter med high-tech muskler

Med Audi A2 FSI introduserer Audi en ny generasjon bensinmotorer med direkte innsprøytning. Den nye FSI-teknologien åpner nye muligheter for bensinmotorene slik TDI-teknologien, som Audi introduserte for over 10 år siden, gjorde for dieselmotorene. Aluminiumbilen Audi A2 1,6 FSI 110 Hk akselererer fra 0 - 100 km/t på 9,8 sekunder og bruker kun 0,59 liter bensin per mil.

Hyundai Getz

Hyundai GetzHyundais nye våpen i småbilsegmentet er den selvsikre sjarmøren Getz. Med sine moderne men også klassiske former viser Hyundai igjen verden at de mener alvor med målsettingen om å bli en av verdens største bilprodusenter.


Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Fartsbøter

Fartsbøter

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.