Nye BMW Z4 RoadsterLangt panser, korte overheng, seter plassert langt tilbake, soft-top, motoren plassert foran og bakhjulstrekk er de unike kjennetegnende på en typisk roadster.  Som ingen annen åpen sportsbil kombinerer BMW Z4 Roadster disse karakteristikkene til det perfekte.
Tidenes råeste sportsbilEtter fire års utviklingsarbeid er Bugatti Veyron 16.4 klar for produksjon. Tidenes mest eksklusive sportsbil blir bygget for hånd, har en åtte-sylindret motor med 1001 hestekrefter, en topphastighet på over 400 km/t og tre sekunder fra 0-100.
Suksessbilen ForesterDen "nye" 2006-modellen av Forester, ble presentert for det europeiske markedet under bilutstillingen i Frankfurt nå i september. Subaru Forester har egentlig dannet sin egen klasse og bokstaven X i modellbetegnelsen står for hva amerikanerne kaller "crossover" eller en "kombinasjon".
Dodge Ram på vei til NorgeEtter mange års fravær ønsker nå Møller US Import AS å selge Dodge igjen i Norge. Det er den nye Dodge Ram-serien som har gjort det interessant igjen. Går alt etter planen skal de første være her over nyttår.
Nye Golf GTNår nye Volkswagen Golf GT kommer til Norge i desember, leveres den med klassens råeste dieselmotor og Volkswagen-fabrikkens nyvinning: TSI-motor med både kompressor og turbo.
Volkswagen EosVolkswagens splitter nye cabriolet-coupé er gitt navnet Eos. Bilen ble avduket 12. september på bilutstillingen i Frankfurt.Teknologien er basert på Volkswagen Passat og navnet er hentet fra gresk mytologi etter guden for morgenen, vinden og stjernene.
Nye Mazda 5 i salgVentetiden er over, nye Mazda5 er i butikken.Bilen har plass for inntil syv personer. Her hevder Mazda å ha kombinert funksjonalitet med kjøreglede og design.Store skyvedører med en bredde på 70cm letter innstiging til andre og tredje seterad.
Nye Renault ClioRenault viser tredje generasjon Clio i frankfurt. Med sine 3,99 meter er bilen lengre enn sin forgjenger, noe som gir bedre plass for passasjerer både i tredørs- og femdørsversjonen.  Komforten er bedre takket være den lyse kupéen som virker meget rommelig i en bil i denne størrelsen.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.