Audi Q7Audi Q7 har tatt hele klassen av sportsbiler med terrengegenskaper ett skritt videre. Audis nye super-SUV var en av stjernene da den ble presentert for pressen under bilutstillingen i Frankfurt. Audi Q7 kommer til Norge i mars neste år og koster fra 850.000 kroner.
Nye Renault ClioRenault viser tredje generasjon Clio i frankfurt. Med sine 3,99 meter er bilen lengre enn sin forgjenger, noe som gir bedre plass for passasjerer både i tredørs- og femdørsversjonen.  Komforten er bedre takket være den lyse kupéen som virker meget rommelig i en bil i denne størrelsen.

Terrengbilprodusenten Hummer gjør som Ferrari og setter sitt navn på en bærbar datamaskin. Vi har alle sett den bærbare utgaven av Ferrari. En hendig liten bærbar datamaskin som er stylet til å stå i stil med en ekte Ferrari.

Nye Mazda 5 i salgVentetiden er over, nye Mazda5 er i butikken.Bilen har plass for inntil syv personer. Her hevder Mazda å ha kombinert funksjonalitet med kjøreglede og design.Store skyvedører med en bredde på 70cm letter innstiging til andre og tredje seterad.

Citroén C8Citroëns nye modell, som har fått navnet C8, har publikumspremière på Den Internasjonale Bilutstillingen i Geneve fra 7. til 17. mars 2002. C8 er Citroëns nye flerbruksbil i toppklassen.

Opel Vivaro "Årets varebil" 2002
Nye Opel Combo på annen plass. Enda flere versjoner av vinnerne kommer i løpet av våren Opel, som de siste årene har satset sterkere på varebilmarkedet, har suksess: Den nye, mellomstore varebilen Vivaro og den mindre Combo tok første og annen plass da stemmene ble talt opp i konkurransen om tittelen "2002 International Van of the Year". Den nyskapende Vivaro og søstermodellen nye Renault Traffic fikk hele 115 av totalt 232 poeng. Juryen, som var sammensatt av varebiljournalister fra 20 europeiske land, var invitert til å bedømme ti varebiler med totalvekt på inntil 3,5 tonn. Redaktør i Moderne Transport, Bjørn Eilert Eriksen, var norsk jurymedlem. Nederlenderen Peter Wieman var formann for juryen.

Kabriolet elskere kan glede seg til våren neste år da Volkswagen lanserer sin nye kabriolet. Bilen vi har ventet på i lang tid får premiere på bilutstillingen i Detroit i januar 2003 og er ventet til Norge allerede i april.

 

På bilutstillingen i Barcelona har Fiat nettopp presentert en ny eksperimentbil, kalt Sportiva Latina. Bilen er slett ikke ment for serieproduksjon. Den skal gi en forsmak på morgendagens bilteknologi. 

Volkswagen EosVolkswagens splitter nye cabriolet-coupé er gitt navnet Eos. Bilen ble avduket 12. september på bilutstillingen i Frankfurt.Teknologien er basert på Volkswagen Passat og navnet er hentet fra gresk mytologi etter guden for morgenen, vinden og stjernene.
Dodge Ram på vei til NorgeEtter mange års fravær ønsker nå Møller US Import AS å selge Dodge igjen i Norge. Det er den nye Dodge Ram-serien som har gjort det interessant igjen. Går alt etter planen skal de første være her over nyttår.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.