familiebil med racinggenerNye Skoda Octavia RS har et diskret og elegant design. Men ikke la deg lure. Dette er tidenes kraftigste og raskeste serieproduserte Skoda.Når du vrir om tenningsnøkkelen i nye Skoda Octavia RS, forstår du raskt at dette ikke er en uskyldig familiebil.
Rydd plass for nye Volkswagen CrafterTredje generasjon Volkswagen LT heter nå Crafter og er et profesjonelt arbeidsredskap i toppklasse.Rent visuelt skiller nye Volkswagen Crafter seg klart fra forgjengeren og konkurrentene. Kraftfulle linjer, markant front, frontlysdesign i vertikal klart glass og solide sidebeskyttere.
Ny Skoda Fabia- storbil i kompaktklassenSkoda viser nå de første bildene av den nye Skoda Fabia. Den nye utgaven vises for publikum for første gang om tre måneder under den internasjonale bilutstillingen i Genève. Første generasjon Skoda Fabia er solgt i mer enn 1,5 millioner eksemplarer. Bilen er dermed en av de mest populære i kompaktklassen.
Audi A8 Audi A8 får nå verdens kraftigste dieselmotor for personbiler målt i effekt. Den nyutviklede 4.2-liters, åttesylindrede TDI-motoren yter hele 326 hk, og akselererer fra 0 til 100 km/t på 5,9 sekunder.Samtidig er en ny sekssylindret 3.2-liter FSI-motor på plass i Audis flaggskip.
Nye Audi A7 Sportback - estetisk og atletiskNye Audi A7 Sportback henter på mange måter det beste fra flere verdener. Den kombinerer den sportslige elegansen til en coupé med sedanens komfort og stasjonsvognens romslighet. Med kraftfulle og nøysomme motorer, innovative tekniske løsninger og en særegen design er Audi A7 Sportback eleganse i stor skala.
Nye GreenLine-modeller fra SkodaSkoda satser på miljø og lanserer en ny og forbedret Skoda Fabia GreenLine stasjonsvogn og en splitter ny Skoda Roomster GreenLine. Begge modellene har et gjerrig drivstofforbruk og Skoda Fabia GreenLine har redusert CO2- utslippet til 89 gram per kilometer.
Super-SUVen Audi Q7 inntar Norge31. mars lanseres Audis nye super-SUV Q7 i Norge. Dette er 3. generasjon SUV med svært avansert teknikk. Audi Q7 er definisjonen av en sportsbil med terrengegenskaper. I virkeligheten er Audis nye super-SUV langt større enn det bildene av Q7 gir inntrykk av.
Alfa Brera klar for det norske markedet i marsEn kraftfull, kompakt 2+2 sportsbil som garantert vil vekke oppsikt i gatebildet med sin sterke personlighet. Alfa Brera vil foreløpig leveres med to JTS direkte innsprøytning og Twin Phaser-teknologi bensinmotorer.
Livsstilsbilen Volkswagen Polo CrossSom oppfølgeren til suksessmodellen Volkswagen Polo Fun, beveger Volkswagen Polo Cross seg inn i et attraktivt marked, Frisk, sporty og smart. Volkswagen Polo Cross kombinerer disse egenskapene elegant til en svært attraktiv pris. I månedsskiftet mars-april, kommer de første eksemplarene av livsstilsbilen til Norge.
Nye Chevrolet CaptivaCaptiva blir navnet på den nye Chevrolet Sports Utility Vehicle (SUV) som blir lansert i Norge i september 2006. Som S3X Concept Car, ble bilen vist for første gang på Paris utstillingen i 2004 hvor den vekket berettiget oppsikt og ble svært godt mottatt av både presse og publikum.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.