Nye SKODA Citigo har imponerende sikkerhetsfunksjoner, attraktiv design og drivstoffeffektive motorer. Bilen er perfekt tilpasset for bybruk.
Hyundai lanserer nå en helt ny i30, med utslipp på ned til 97g/km Co2. Bilen er utviklet for det europeiske markedet på Hyundais designsenter i Tyskland og produseres i Tsjekkia.
Før fjorårets lansering av Range Rovers nyeste modell, Evoque, omtalte norske medier bilen som høstens hotteste SUV-nyhet. Allerede før prislappen ble offentliggjort, var det solgt 160 av den her hjemme.
Opel Norge lanserer nå vår nye og spennende varebil Combo. Tredje generasjon av Opel Combo setter standarder i klassen for varebil med sine smarte løsninger og lekre design.
Den velkjente turbomotoren på 2,5 liter fra Audi TT RS har i den nye plus-versjonen økt effekten fra 340 hk til 360 hk. Samtidig er dreiemomentet økt med 15 Nm til kraftige 465 Nm.
Audi A4 allroad quattro kom først på markedet i mai 2009. Når de første oppgraderte modellene av den populære Audi A4 versjonen ruller inn på norsk asfalt, grus og snø i mars, er det med skarpere design og hvassere teknikk.
Tesla Model X er den nyeste modellen fra den amerikanske elbilprodusenten Tesla. Tesla Model X blir en av de råeste SUV-ene på markedet. Og den er avgiftsfri.
Mitsubishi Motors Corporation (MMC) lanserte sin første Outlander* for elleve år siden. Den tredje generasjonen lanseres under bilutstillingen i Genève i mars i år. Det er tid for ny Outlander.
Det er snart ni år siden Alfa Romeo presenterte konseptbilen Kamal - en crossover SUV av lignende format som Audi Q3. Nå kan prosjektet endelig realiseres, takket være Fiats overtakelse av Chrysler-gruppen.
Nå kommer den i kraftig oppdatert utgave Fiat Strada , og bilen som produseres i Brasil er allerede i salg i Italia. I likhet med sin større konkurrenter kommer Strada nå i tre kabinstørrelser, Short cab, Adventure cab og Crew Cab

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.