Nye Audi R8 strekker seg lenger. Raskere, smidigere og skarpere - enda mer supersportsbil.Audi R8 kom på markedet i 2007. Tøff konkurranse ventet, men Audis første supersportsbil imponerte raskt både kunder og en samlet motorpresse.
I forbindelse med årets 24-timers løp på Le Mans viste Audi den nye kommende toppmodellen i Audi Q5-serien - Audi SQ5 TDI. Med to turboer yter 3.0 TDI motoren 313 hestekrefter med et dreiemoment på 650 Nm.
Siden originalen kom i 1990 er det solgt 11,5 millioner Renault Clio i over 115 land. Renault Clio var den første B-segmentsbilen som fikk toppscore 5 stjerner i  Euro NCAP og ingen annen bil har dessuten vært kåret til Car of the Year to ganger.
I september lanseres Toyota Prius+ Seven, en hybrid stasjonsvogn med plass til sju. Fra september og ut året har Toyota Norge kalkulert med 1000 biler
I september er det klart for den nye 3-serie Touring. Alt tyder på at dette blir merkets nye bestselger - i hvert fall i Norge.
Nissan introduserer en spesiell versjon av sin urbane crossover og tilfører en ny dimensjon til Jukes modellutvalg
Audi Q5 kom på markedet i høsten 2008 og ble raskt en populær bil i SUV-markedet. Så langt er det solgt over 4000 nye Audi Q5 i Norge. Til sommeren oppgraderes den kompakte SUV'en med nye motorer og ny teknikk.
Nye Ford Transit Custom får sin globale lansering på nyttekjøretøyutstillingen i Birmingham, med helt nytt nivå innen funksjonalitet, eleganse og sjåførappell i klassen for 1-tonns nyttekjøretøy.
SKODAs nye kompakte sedan skal hete Rapid. Navnet ble i dag offentliggjort på AUTO CHINA 2012 i Beijing. Bilen vil bli introdusert i Europa i løpet av året. Rapid blir et attraktivt tilbud i segmentet mellom Fabia og Octavia.
Jaguar har bekreftet at de skal sette den lekre konseptbilen C-X16 i produksjon, under navnet F-type og den skal vises i produksjonsform senere i år

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.