Parisutstillingen

Kategori: Nyheter
De mange nyhetene i småbil og mellomklassen preget fjorårets Parisutstilling, mens Porsche, BMW og Ferrari sørget for at entusiastene fikk noe å hvile øynene på.
" Mondial de l´Automobile 2000" 

Du var heldig hvis du fikk nyte godbitene under fjorårets bilbegivenhet i Paris. Selv på pressedagene var det så trangt rundt godbitene at det kunne være vanskelig å få et bilde. Pressedager betyr pressekonferanser og pressevisninger i et stup hele dagen. Eneste måten å komme gjennom utstillingen på er å unngå disse.


Mini Cooper

 Selv dagen etter avdukingen av Mini Cooper var det vanskelig å få komme til for en nærmere titt på nykommeren. De som hadde gledet seg til en ny småbil med maksimal plass på minimalt areal, ble skuffet. De som hadde ventet en bil med gjennomført design og karakter, kan derimot glede seg. Med en 1,6 liter med 125 hk under panseret og med vekt på sportslig karakter både i design og teknikk, bør dette bli en trivelig kruttønne for de som vil ha noe annet en Polo og Yaris, og er villige til å betale for å skille seg ut.

I Paris ble Mini Cooper vist, men det kommer mer folkelige modeller. En 90-hesters vil bli rimeligste modell og vil koste drøyt 200.000 kroner når den lanseres til sommeren. Cooper får også følge av Cooper S med 150 hk, garantert fahrspass! BMW har ikke spart på sikkerhetsdetaljene og både side- og hodekollisjonsputer er standard. Du kan velge mellom 14 farger og disse kan kombineres med svart eller hvitt tak.

Suzuki Ignis

Dette kommer til å bli en konkurrent til Yaris, og prisen for rimeligste modell blir ca 165.000 kroner, mens du må ut med 10.000 kroner til for firehjulsdrift. Det er selvsagt denne modellen det blir satset på. Utstyret som klimaanlegg og ABS-bremser blir standard. Ignis er 361,5 cm og har 1,3 liters firesylindret motor med 83 hk.

Daewoo

Daewoo har det ikke lett om dagen, men de har tro på fremtiden og Daewoo Kalos skal ifølge fabrikken være produksjonsklare allerede i 2002. Også dette er en bil som sikter mot Yaris. Nærmere i tid er Daewoo Tacuma, en rommelig femseter som kommer til Norge allerede i februar.

Seat Arosa
Arosa har kommet i nye klær. Og det er ingen grunn til å tvile lenger; Seat er Volkswagengruppens Alfa. Riktig snerten har den lille Seaten blitt.



Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.