Nye Mazda 5 i salg

Nye Mazda 5 i salgVentetiden er over, nye Mazda5 er i butikken.Bilen har plass for inntil syv personer. Her hevder Mazda å ha kombinert funksjonalitet med kjøreglede og design.Store skyvedører med en bredde på 70cm letter innstiging til andre og tredje seterad.                                                    


MX-Flexa het forgjengeren, en konseptbil som vi møtte på årets Geneve-utstillingen. Heldigvis valgte de den mer tradisjonelle betegnelsen Mazda5 før produksjonsbilen ble avduket i Paris.

Nye Mazda 5 i salgDu får den med to eller tre seterader og kan frakte fra 5 til 7 passasjerer. Mazda5 har relativt kompakte ytre mål med en lengde på 4,50, en bredde på 1,75 og en høyde på 1,62 meter. Akselavstanden er 2,75 meter. Dermed er den større en dagens Premacy - bilen den erstatter - i alle retninger, men mest i lengden (+ 20cm).

Store skyvedører med en bredde på 70cm letter innstiging til andre og tredje seterad. Adkomst til bakerste rad skjer ved et enkelt håndgrep og begge de bakre radene kan raskt foldes sammen for å danne et stort, nærmest flatt bagasjeromsgulv.

Nye Mazda 5 i salgMazda5 skal leveres med fire alternative firesylindrede motorer, to for bensin og to for diesel. Bensinmotorene på 1,8 og 2,0 liter yter henholdsvis 115 og 145hk. Dieselalternativene er 2-litere på henholdsvis 110hk / 310 Nm samt en high power-utgave på 143hk / 360Nm. 5-trinns manuell gearkasse er standard i bensinutgavene mens dieselmodellene har 6-trinns.

Kilde. Mazda Norge

 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.