Nye Fiat Grande Punto

Nye Fiat Grande PuntoNye Fiat Grande Punto vil få sin premiere på bilutstillingen i Frankfurt neste måned. Der vil den både bli vist i 3- og 5 dørs versjon. Fiat Grande Punto representerer en meget viktig modell i revitaliseringen av merket Fiat og en serie markedsføringsaktiviteter vil bli viktig i lanseringen av modellen. 


Design, lidenskap, sikkerhet og konkurransedyktig priser har vært retningslinjene i utviklingen av Fiat Grande Punto. En modell utviklet for unge mennesker med og uten barn. Dette har resultert i to karosseriversjoner: En aggressiv 3-dørs variant og en 5-dørs variant som i større grad balanserer design, komfort og sikkerhet med ytelser.

På bilutstillingen i Frankfurt som åpner 13. september, vil det være utstilt totalt seks ulike versjoner av Fiat Grande Punto. Først, to versjoner med 77 hk, 1.4 motor i Dynamic versjon med 3 og 5 dører. Det vil også være to versjoner av Grande Punto Emotion med den nye 90 hk 1.3 Multijet motoren (diesel). Begge disse versjonene vil være utstyrt med et stort elektrisk glasstak. Den 5. versjonen vil være en Sport versjon med 130 hk 1.9 Multijet motor (diesel) og til slutt vil også en prototype av Grande Punto Rally Super 2000 være på plass. Dette er en helt ny rally bil som nå undergår tester og skal tilfredsstille de nye foreslåtte kravene fra Fédération Internationale de l'Automobile (FIA). Den vil bli utstyrt med firehjulstrekk og 2 liters motor som yter hele 280 hk.



Nye Fiat Grande PuntoEn moderne og direkte markedsføringskommunikasjon med appell til yngre mennesker vil også bli benyttet i forbindelse med lanseringen av den nye Fiat Grande Punto. Et av virkemidlene er den nye "Mr. Dot" logoen som ser ut som en P, er utviklet spesielt for Grande Punto. Logoen vil opptre i hele 50 forskjellige varianter: Fra sporty sjåfør til en liten mann på ski. Dette for å understreke et fartsfylt og lidenskapelige konsept, kombinert med vakre linjer og dynamikk til en konkurransedyktig pris. Fiat Grande Punto vil også blant annet være en del TV-spillet 'Need for Speed 2' som vil bli tilgjengelig for både Xbox og Playstation.


Fiat Grande Punto vil bli tilbudt i form av to karosseri varianter (3 eller 5 dører), 13 eksteriør farger, 12 interiør varianter og 6 ulike motorer (4 diesel). Planlagt lansering i Norge er mars 2006.

Kilde:Fiat pressesenter
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.