Hyundai Terracan

Hyundai TerracanNybilmarkedet for SUV (Sports Utility Vehicle) i Norge har hittil vært forbeholdt de pengesterke eller folk med gode firmabilavtaler. Med introduksjonen av Hyundai Terracan endrer markedet karakter - nå finnes det SUV også for den som synes over 300 tusenlapper er for mye å bla opp for en kraftig terrengbil (Prisen gjelder for varebil klasse 2). Bilen vises for første gang i Norge på Autofil 2002.

Velskapt kraftpakke fra 298.950,-!
Dieselmotoren i Terracan CRDi (2,9 l./150 HK) borger for at den rett over to tonn tunge storebroren til Hyundai Santa Fe virkelig flytter på seg når det kreves. I Norge leveres Terracan i første omgang med firetrinns automatisk gir. Firehjulstrekk er standard. Differensialbrems og gassdempere, servostyring og ventilerte skivebremser på alle hjul er også noen standard-godbiter.


Eksklusivt interiør
Som de fleste Hyundai-modellene, er også Terracan utstyrt med praktiske komfortdetaljer. Automatisk klimaanlegg, elektriske vindusheiser med hurtigheis på førersiden, elektrisk justerbare og oppvarmede sidespeil, fjernstyrt sentrallås, startsperre og alarm, fartstilpasset intervallkjøring av vindusviskerne, samt bakrutevisker er bl.a. verdt å nevne.

Blant interiørdetaljene er det ellers verdt å merke seg at ratt, seter og girspak er lærkledd, rattet kan justeres i høyderetningen, det er varme i forsetene, baksetet er del- og nedfellbart 60/40, drikkeholdere finnes både i baksetets armlene og i midtkonsollet foran, det er et oppbevaringsrom under fremre passasjersete, to 12V-uttak er standard - akkurat som seks høyttalere samt glassantenne.

Både aktiv og passiv sikkerhet
Skulle ulykken være ute, er Terracan utstyrt med doble kollisjonsputer foran. Forsetenes belter har også beltestrammere med belastningsbegrensning. Dørlåsene bak har barnesikring, og naturligvis har Terracan høyt plassert bremselys. Blokkeringsfrie ABS-bremser med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) er også med på å gi en sikrere bil.

Nybilgaranti
Hyundai Terracan leveres naturligvis med Hyundais tre-års nybilgaranti uten kilometerbegrensning og seks års gjennomrustingsgaranti.

Kilde: Hyundai

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.