Fiat Strada billig pickup

Kategori: Nyheter
Fiat Strada billig pickupBlir nå å se på norske veier.Utstyrt med en 1.9 liters dieselmotor koster den bare kr. 146.800 og er landets rimeligste pickup.

Fiat Strada har et plan på 177 cm lengde, og måler 135 cm mellom hjulkassene. Det er utstyrt med 50 cm høye sidelemmer, og høyden over bakken på 61,5 cm gjør inn- og utlastingen således enkel og kraftbesparende. Baklemmen kan selvfølgelig slås ned. Totalvekten er 1.870 kg med en nyttelast på 630 kg.


Strada leveres med en 1,9-liters dieselmotor på 63 hk, og er ifølge importøren kjent for økonomi, robusthet og slitestyrke. Den har et maks dreiemoment på 118 Nm v/2.500 o/min., og drivstofforbruket er oppgitt til 0,71 l/mil. Strada har forhjulsdrift og en femtrinns girkasse.

På sikkerhetssiden kan nevnes ABS-bremser med EBD, kollisjonspute på førersiden (ekstrautstyr på passasjersiden), Fiats antibrannsystem FPS i tillegg til stålbjelker i dørene, energiabsorberende ratt og teleskopisk sikkerhetsrattstamme.

Med et sporty design og med mange smarte detaljer henvender bilen seg småindustri, håndverkere, bønder, serviceyrker i tillegg til potensielle personbilkjøpere.
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.