Fiat lanserer helt ny SUV, Fiat 500L Trekking

Med Fiat 500L Trekking SUV så går Fiat inn i det populære SUV markedet i Norge. Modellen er den siste modellen på stammen av nye modeller i Fiat 500 serien. Bilen er i salg i Norge fra november 2013.

 

Off- road utseende , høy sittestilling og eksklusivt interiør
For å understreke sitt SUV preg leveres 500L Trekking standard støtfangere med skidplates, for å gi et mer aggressiv og dynamisk utseende. Med høy bakkeklaring og høy sittestilling blir kjøring på ujevn vei som en lek. Bilen leveres standard med 17 " Diamond Finish" felger. Bilen har også satin håndtak og sidelister i børstet stål.

Interiørmessig så har Trekking SUV delskinnseter med karakterisk 500 logo i setene.

500L Trekking SUV kommer i en rekke forskjellige utvendige farger som kan kombineres med hvitt eller sort tak. Den mest iøynefallende er gul bil med hvitt tak, som virkelig appellerer til den individualistiske bilkjøper.

Traction+ system
En av hovedegenskapene til den nye Trekking SUV'en er "Traction +". Systemet forbedrer grepet på utfordrende og tøffe kjøreforhold og sikrer meget god fremkommelighet.

Det nye "Traction +" systemet bruker avansert hardware som er tilgjengelig på biler som er utstyrt med ESP, men er mye mer enn en videreutvikling av ESP systemet. Takket være spesielle algoritmer som kontrollerer og styrer bremsene så kontrollenheten elektronisk simulerer oppførselen til en selvlåsende elektronisk differensial. Programvareoptimaliseringer og det faktum at kraften brukes på vanlig måte (hydraulisk) bremsekretsen gjør at systemet handler mer progressivt enn for konvensjonelle systemer.

Systemet aktiveres ved hjelp av en knapp på dashbordet, og kan betjenes i hastigheter opp til 30 km / t. 
 Det fungerer på følgende måte: I forhold med lav eller uten grep fra hjulet så vil kontroll enheten oppdage at det er lite grep og gi beskjed til den hydrauliske kretsen om å bremse det hjulet som spinner. På den måten å overføre kraft til det hjulet som har best grep. Dette gjør det enkelt å kjøre, opprettholder retningsstabilitet og kontroll over bilen og sørger for best mulig grep selv ved vanskelig kjøreforhold.

Fiat 500L Trekking SUV gir et bredt spekter av standard og ekstrautstyr, b.la 520 Watt Beats Hi-Fi Audio System, " City Brake Control "system.

Beats Hi-Fi Audio System
Fiat 500L er den første bilen fra Fiat og den eneste europeiske bilen utstyrt med en 520 watt Beats Hi-Fi Audio System med det beste innen lydkvalitet. Lydteknikerne i Fiat-gruppen har arbeidet sammen med grunnleggerne av Beats, den legendariske rapperen og produsenten, Dr. Dre og leder av Interscope Geffen A & M Records og plateprodusent Jimmy Iovine.

Systemet har en total effekt på 520 watt - delt mellom to 80 watt mid-bass, to 40 watt diskanthøyttalere, to 60 watt full-serier og en 80 + 80 watt subwoofer samt en forsterker med DSP og 8 kanaler integrere og en avansert utjevning algoritme utviklet av Beats. Den er designet for å gjenskape hele lydspekteret som oppleves under musikkinnspilling i studio. Beats Hi-Fi Audio System på Fiat 500L, med sin rene HD-lyd, revolusjonerer måten musikk kan oppleves på i bil.

"City Brake Control"
Fiat 500L Trekking SUV er en av de sikreste bilene på markedet og dette bekreftes av 5-stjerner i Euro NCAP med en samlet poengsum på 83/100. Sikkerheten er fremhevet gjennom det innovative "City Brake Control" aktivt sikkerhetssystem som oppdager hindringer foran bilen og automatisk bremser hvis sjåføren ikke klarer å gripe inn raskt for å unngå kollisjoner.

 

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.