Tøff i terrenget - sporty på veien

Dette er bilen for deg som vil ha både i pose og sekk. Med ny 4,2 liter V8 motor på 300 hk er Audi allroad quattro en sportsbil på motorvegen og en skikkelig offroader på ujevnt underlag. Den nyutviklede motoren yter 300 hestekrefter, og 0-100 km/t går unna på 7,2 sekunder.

Chevrolet CorvetteJubileumsutgaven av Corvette har ny, magnetisk kontroll av hjulopphenget. Chevrolet lanserer en jubileumsmodell for å markere at den legendariske sportsbilen har vært på markedet i hele 50 år. Utvendig markerer jubileumsmodellen seg ved en lekker farge og champagnefargede aluminiumfelger med spesielle emblemer. Modellen har også et spesielt interiør og logoer med "50th Anniversary" på karosseriet, samt broderte logoer på setene og gulvteppene. Pakken inkluderer det nye systemet "Magnetic Selective Ride Control", som kan bestilles som ekstrautstyr på 2003-modellene. Jubileumsutgaven blir tilgjengelig som coupé og kabriolet. Den vil bli bygget i et begrenset opplag. Til Europa kommer Corvette "50th Anniversary" høsten 2002.


Opel Combo Eau RougeEt morsomt innslag på Opels stand på bilmessen i Paris 2002 ble Combo Eau Rouge. Oppsiktsvekkende design, kraftig drivverk, sporty interiør og et smart konstruert lasterom preger denne konseptbilen. I tråd med Opels motto, "Opel. Fresh thinking ? better cars", har Opels designere og ingeniører brukt sine kreative evner til å skape en sporty "fun-mobile" for racingfans.

Ny Chrysler NeonEtter lang ventetid kom det nå en ny Chrysler Neon til Norge. Det er den nye bensinmotoren som Chrysler har utviklet sammen med BMW som gjør bilen aktuell. Den er på 1,6liter og yter 115 Hk og vil bli levert også i Chrysler PT Cruiser.


Ford Transit WRVVerdens raskeste Ford Transit

Det finnes kun ett eneste eksemplar av denne bilen i hele verden, og det skal man kanskje være glad for. Den har nemlig en toppfart på 209 km/t, og å bli forbikjørt av en varebil i slike hastigheter skaper blant annet mye luftforstyrrelser.

Ny Toyota CorollaToyotas introduksjon av ny Corolla i Frankfurt er trolig produsentens viktigste lansering noensinne i Europa.

Ford med ny Durashift 5-tronicPå den internasjonale bilutstillingen i Brussel viste Ford for første gang en helt ny og meget avansert femtrinns automatisk gearkasse. Den nye gearkassen har betegnelsen Durashift 5-tronic, og vil i første omgang bli tilgjengelig på Ford Mondeo V6.

Chevy TrucksEtter å ha satt nye salgsrekorder i 2001, introduserer Chevrolet en helt ny, truck og en rekke forbedringer på 2002 modellene. Nykommeren Chevy Avalanche og nesten nye TrailBlazer viderefører tradisjonen med Chevy Truck som den mest driftssikre, varige truck'en. I Norge blir pick-up'en Chevrolet Silverado nå tilgjengelig med en Duramax dieselmotor på 6,6 liter.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.