Den franske bilprodusenten Peugeot produserer i dag, 26. mai, eksemplar nummer fem million av småbilen, 206. Modellen ble lansert internasjonalt 10. september 1998, og er fremdeles en av Europas mest populære biler.      Les mer...
 
   [ Tips en venn om denne saken ]      [ Abonner på vårt nyhetsbrev ]

På bilutstillingen i Barcelona har Fiat nettopp presentert en ny eksperimentbil, kalt Sportiva Latina. Bilen er slett ikke ment for serieproduksjon. Den skal gi en forsmak på morgendagens bilteknologi. 

Skoda fjerde bilmodellSkoda annonserer at bilmerket vil starte produksjon av en fjerde bilmodell. Den fjerde Skoda kommer til å bli vist for første gang på den internasjonale bilutstillingen i Genève neste år.

Peugeot lanserer en ny prisgunstig dieselmotor for å bli enda mer konkurransedyktig i kompaktbilsegmentet. Peugeot 307 vil være tilgjengelig med ny 1,6 l HDi turbodieselmotor med 90 hk og 215 Nm fra mai. [
Les mer her..

Citroën ny modell i C3-familien C3 XTR skiller seg ut fra de øvrige C3 versjonene med en ny, moderne form som er inspirert av SUV design. Den nye, profilerte fronten gir bilen et mer robust utrykk.Støtfangeren foran er sort og står i fin kontrast til logoen og de doble vinklene som er i aluminium. 

En smidig og elegant bil med strømlinjeformede kurver er beskrivelsen på Peugeot 607 facelift, som lanseres i Norge i disse dager.
Audi RS 4 Råskinn Audi introduserer nå nye Audi RS4.Med 420 hk under panseret setter Audi RS 4 nok en gang nye rekorder for sportslig ytelse i en standardbil.

En ny designfilosofi fra Fra Toyota
Japansk kultur, eller det som kalles J-faktoren, er fundamentet for utformingen av nye Aygo. Designet kalles for "dirrende klarhet" - en synergi mellom to atskilte sett av verdier.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.