Ford Transit ConnectEn av de bilene som vakte mest oppmerksomhet på den internasjonale nyttekjøretøyutstillingen RAI i Amsterdam, som åpner i dag, var uten tvil Ford Transit Connect, som bringer Ford inn i en helt ny varebilklasse. I Amsterdam viste Ford en Transit Connect med høyt tak og lang akselavstand, mens de senere i år også vil presentere en modell med kort akselavstand.

Volkswagen PhaetonVolkswagens nye luksuslimousin som hittil har vært kjent under prosjektnavnet "D1" skal hete "Phaeton". Navnet, som har sin opprinnelse i gresk mytologi, uttales [faetån].

Opel Vivaro "Årets varebil" 2002
Nye Opel Combo på annen plass. Enda flere versjoner av vinnerne kommer i løpet av våren Opel, som de siste årene har satset sterkere på varebilmarkedet, har suksess: Den nye, mellomstore varebilen Vivaro og den mindre Combo tok første og annen plass da stemmene ble talt opp i konkurransen om tittelen "2002 International Van of the Year". Den nyskapende Vivaro og søstermodellen nye Renault Traffic fikk hele 115 av totalt 232 poeng. Juryen, som var sammensatt av varebiljournalister fra 20 europeiske land, var invitert til å bedømme ti varebiler med totalvekt på inntil 3,5 tonn. Redaktør i Moderne Transport, Bjørn Eilert Eriksen, var norsk jurymedlem. Nederlenderen Peter Wieman var formann for juryen.

Citroén C8Citroëns nye modell, som har fått navnet C8, har publikumspremière på Den Internasjonale Bilutstillingen i Geneve fra 7. til 17. mars 2002. C8 er Citroëns nye flerbruksbil i toppklassen.

Mazda RX-8To år har gått siden Mazda presenterte konseptbilen RX-EVOLV, Mazda's visjon av fremtidens 4-seters sportsbil. Nå presenterer fabrikken den ferdige produksjonsmodellen, RX-8!

Nissan primeraDen nye generasjon Primera er den første virkelige representanten for Nissan's nye produktlinje som representerer dristig styling, innovativ design og en avansert teknologi som er svært enkel å betjene.

Audi A2 FSILettvekter med high-tech muskler

Med Audi A2 FSI introduserer Audi en ny generasjon bensinmotorer med direkte innsprøytning. Den nye FSI-teknologien åpner nye muligheter for bensinmotorene slik TDI-teknologien, som Audi introduserte for over 10 år siden, gjorde for dieselmotorene. Aluminiumbilen Audi A2 1,6 FSI 110 Hk akselererer fra 0 - 100 km/t på 9,8 sekunder og bruker kun 0,59 liter bensin per mil.

Den hittil mest sporty modellen i Subarus modellspekter- Impreza WRX med en 218 hk turbomotor- har fått mange hengivne tilhengere både her hjemme og ute i Europa. Subaru Impreza med turbomotor har oppnådd "kultstatus" i flere land som England og Australia. Nå kommer en ennå kraftigere utgave - en virkelig fullblodsversjon med modellbetegnelsen Impreza WRX STi.

Subaru WRX STI

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.