Nissan AltimaDen helt nye Nissan Altima, en 4-dørs sedan i det amerikanske mellomsjiktet, ble tildelt prisen for sitt aggressive og moderne design, sine forbedrede kjøreegenskaper og kapasiteter og rett og slett fordi den gir svært mye bil for pengene. Dette er første gang Nissan mottar denne prestisjetunge prisen.Nissan Micra ble som kjent kåret til Årets bil i Europa i 1993.

Ny Kia Shuma IISterkere og enda mer velutstyrt til en utrolig pris
Kia bil Norge i Bertel.O.Steen_konsernet lanserer nå Kia Shuma II, en ny og sterk oppgradert modell av fabrikkens meget prisgunstige mellomklassebil. Viktige stikkord er sterkere motor, enda mer utstyr, tre års garanti inkludert veihjelp til priser som ligger langt under konkurrentene.

Nye Honda PilotNye Honda Pilot ble presentert på Detroit-messen, og er designet og bygd av Honda. Den kombinerer allsidighet med kvalitet, eleganse og nyskapende design. Pilot har best innvendig plass av bilene i sin klasse. Med plass til opptil åtte passasjerer, Hondas avan-serte VTEC V-6-motor og firehjulsdrift, samt fem stjerners sikkerhetsresultater, plasserer Pilot seg i toppen blant de større bilene i sin klasse.

Chrysler 300MDET ER SANT... amerikanerne liker alt det ekstra tilbehøret. Det er grunnen til at nesten alt det nøye utvalgte utstyret på 300M kommer som standard. Takket være cab-forward arkitekturen og de store vinduene byr 300M på mye lys og god plass. Det elektroniske minnet hjelper deg å huske nøyaktig hvordan du ønsker at de behagelige, oppvarmede skinnsetene og speilene skal stilles inn, samtidig som du får radioen innstilt på din favorittstasjon.

Ny Hummer H2Ny Hummer H2 for både asfalt og terreng
Bare et par år etter at Hummer ble kjøpt fra AM General, fortsetter General Motors sitt arbeid for å gjøre Hummer tilgjengelig for et bredere publikum. Den helt nye Hummer H2, er en "full size" nytte/sportsbil, med komfort og kjøreegenskaper som også passer på asfalten.

Audi RS6Ulv i fåreklær
Hvis du trodde 0 - 100 km/t på under 5 sekunder var forbeholdt fullblods sportsbiler med 2 seter og midtstilt motor, så trodde du riktig. Det var det. Før Audi i samarbeid med quattro GmbH utviklet sine RS-modeller. På bilutstillingen i Géneve i begynnelsen av mars er det verdenspremiere for den nye Audi RS6. Nok engang har Audi gitt overlegne ytelser en elegant sportslig innpakning.

Seat Leon Cupra RFullblods gatebil
SEAT´s nye modell - León Cupa R med 1,8 20 V 210 Hk - setter nye standarder, ikke bare for SEAT selv, men for markedet som helhet. Den nye modellen er ikke bare den raskeste og kraftigste modellen fra SEAT, den benytter også et helt nytt sportslig understell for den ultimate kjøreopplevelse.

Cadillac SRXCadillac entrer et av dagens raskest økende markedssegmenter med en helt ny crossover-bil i luksusklassen. Cadillac SRX er en av fem helt nye modeller som Cadillac planlegger å introdusere i løpet av de 18 neste månedene. Etter planen kommer nyskapningen på markedet i løpet av første halvår 2003.

Populært

Omregistreringsavgift

Omregistreringsavgift

Alt om Trimming

Bilinform.no bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm.